másfél évvel ezelőtt el kezdtem fogyókúrázni, le is t rólam szépen lassan 15 kg. Most vagyok 62 kg ( 171 cm magas), a hasam nem a leglaposabb, és ami még talán jobban zavar az a combom. Nem merek felvenni rövidebb nadrágot, mert a csípőm is 100 centi, és a combom is összeér egy kicsit. Ismét tornázgatok, de valahogy a combom nem akar olyan lenni amilyet szeretnék.
Ti hogy vagytok vele, más is van akinek csúnya lába van? Ti fel mertek venni rövidebb nacit?
Nyugodtan hordj olyan ruhát, amiben jól érzed magad! Ilyen kánikulába meg főleg. Nehogy már mások véleménye érdekeljen.
2015. júl. 22. 15:56
3/8 anonim válasza:
Szia, küldhetsz nekem is, biztos hogy nem vészes :)
21/N
2015. júl. 22. 15:58
4/8 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Én például szeretem. De az összbenyomás mindig fontosabb, mint a részletek. Egy arányos, de kicsit "zsírosabb" nő éppoly szép lehet, mint szerencsésebb testalkatú konkurenciája.
És biztosan sokkal szexibb, mint egy 90/60/90-es, átlátszó lábközű csontkollekció.
2015. júl. 22. 16:25
5/8 anonim válasza:
Van, akinek genetikai okok miatt nem lesz soha thigh gap-je, nyugi van.
2015. júl. 22. 20:51
6/8 anonim válasza:
ez genetikától is függ, lehet, hogy nem is csúnya :) egyébként meg ha körülnézel az utcán, rengeteg olyan lányt látsz rövidnaciban,akinek összeér
2015. júl. 23. 07:29
7/8 anonim válasza:
Nem csúnya de mondjuk én sem szeretek rövidnacit fölvenni pedig annyira nem vagyok kövér de picit összeérnek a lábaim ( 168cm vagyok és 51 kiló ) szerintem hordjál szoknyákat,ruhákat azokban biztos nagyon csinos leszel én is jobban szeretek a ruhákban járni :)
2015. aug. 2. 12:38
8/8 anonim válasza:
utolsó, 168 centihez 51 kilóval kicsit sem vagy kövér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!