Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakinek nagy...

Hogy lehet valakinek nagy melle, nagy combja és feneke, illetve lapos hasa és vékonyabb karja (plasztika nélkül)?

Figyelt kérdés

pl.:

[link]

2013. márc. 27. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

1, ez kép photoshoppolt

2, genetikáról hallottál már? Én pl mikor elkezdtem hízni először mellre és seggre-combra híztam. Csak a legvégén a hasamra.

2013. márc. 27. 15:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég rossz példa, mert az alkatához képest nincsenek nagy mellei a csajnak, ellenben látszik a hasán a zsírréteg, meg hogy löttyedtek a karjai, még így, photoshop után is. Egyébként pedig genetika, ahogy az előttem író is mondja.
2013. márc. 27. 15:58
 3/13 A kérdező kommentje:

Kösz az eddigi válaszokat. A kép valóban nem a legjobb, de most ennél jobbat nem találtam.

Más vélemény?

2013. márc. 27. 16:08
 4/13 anonim ***** válasza:
A képen szereplő lánynak egyedül a lapos hasa van meg a felsoroltjaid közül.
2013. márc. 27. 16:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor mindenkit kérek, hogy képzelje el a leírtakat!!! (a képet csak segítségnek akartam belinkelni)
2013. márc. 27. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor akarod még elolvasni a választ, hogy genetika? Mit erősködsz, hogy még mások is írják le ugyanazt? Vagy arra gondolsz, hogy valaki majd leírja, hogy naponta egyél 2 görögdinnyét, attól nagy lesz a melled, és mormolj mellé varázsigéket?
2013. márc. 27. 17:11
 7/13 A kérdező kommentje:

Ó, jaj, nem, nem arra gondoltam, h varázsigét mormol :)

Hanem arra, hogy esetleg hasra csinál valami tornagyakorlatot, amitől a melle nagy marad, csak a hasa tűnik el. (azért erősködöm,h tud-e vki ilyen gyakorlatot írni :D)

2013. márc. 27. 19:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogyni akarsz a hasadról, akkor elég valószínű, hogy a melledből is fogyni fogsz.
2013. márc. 27. 19:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy működik , hogy fogyni diétával és aerob mozgással lehet... NINCS helyi zsírégetés, hogy te eldöntöd, hogy csak hasról adsz le combról meg nem. Az általad írt példa genetika..van ilyen ismerősöm aki így néz ki alapból úgy, hogy soha nem sportolt csak figyel arra , hogy mit eszik.
2013. márc. 27. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:

A nagy mell, a nagy fenék, a vastag comb is relatív.

Ha a test arányos, akkor a méretek nem olyan feltünőek.

A csatolt kép nagyon rossz illusztráció ehhez a kérdéshez!

A genetikai adottságokat picit lehet korrigálni az élet- és táplálkozásmóddal, de az "alapok" adottak...

2013. márc. 28. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!