Van nagyon kerek arc elfedésére megoldás, esetleg plasztika?
A hajad sose fog össze, és mindig legyen a füled előtt.
Frufrut én nem ajánlok. :) Mármint olyan rendes "homlokos" frufrut. Én oldalt lévőt csináltatnék, de abból sem rövidet, hanem hosszabbat, és elsütnéd kicsit oldalra.
A másik a smink... Emeld ki a szemöldöködet, és a szemedet is! Amúgy nem vészes ez a fejforma, a nagyon hosszú és vékony még rosszabb! :)) Amúgy hány éves vagy? Nekem 14 éves koromig tök kerek fejem volt, és azt hittem, hogy már nem fog változni, mert amúgy már tök magas és nőies voltam, azt gondoltam úgy marad. De lassacskán, 17 éves koromra eléggé megnyúlott. :) Nagyon meglepődtem, de örültem.
Amúgy túlsúlyos vagy? :) Mert akkor lehet rajta változtatni...
Ha valakinek nem kerek a fejformája, akkor is vékonyabb arcot szeretne a sajátjánál, s sokan masszírozzák az arcukat. Még ha tényleg ilyen adottságaid vannak, akkor is lehet, hogy nem lenne ennyire kerek az arcod. Többek között a szódium állítólag puffasztja az arcot, tehát próbálj meg egészségesen étkezni. Aztán minden este masszírozd kicsit az arcod, meg esetleg végezz arctornát. Csak ennyit bírok ajánlani. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!