Szerintetek az vonzó ha valakinek egy kicsit vastagabb s combja vagy érdemes elkezdenem edzeni hogy ne legyen olyan vastag?
Az arányoktól és a zsírosságtól függ. Ha izomtól vastag, ergo formás, az szép, ha zsíros, ergo formátlan, az nem.
Csak combból meg még mindig nem lehet fogyni, ahogy az eddigi 391235151363951311237893193612631278912312 kérdésben is megmondtuk. Nehogy utánanézz, és pláne ne legyél képes az anyanyelveden helyes mondatokat alkotni.
1-es!
Még egy tinikor előtti gyereknek is rémesen kevés 36 kiló a 158-hoz, ahogy a 41 is!
Kérdező!
Olvasd el ezt a cikket, ha tudod!
Ha nem megy az angol, akkor dióhéjban: kutatások arra mutatnak, hogy a túl vékony comb (=túl kevés izom), emeli a kardiovaszkuláris betegségek kockázatát.
4. válaszolónak.
Lehet, hogy kevés, de én mindig az alakomat figyeltem, nem a szám volt a fontos. 15 évesen még 52-55 kiló körül voltam, de túl formásnak tartottam magam, nekem jobban tetszett a lapos, nem domborodó külső. Ezt 36 kilósan tudtam elérni. Szerintem a magasságom miatt amúgy nem gondolná a legtöbb ember, hogy hány kiló vagyok, az ismerőseim is mind 45-nek tippeltek. Én így érzem jól magam, és ehhez nem is éhezem, csak odaifgyelek az étkezésre. Az igaz, hogy fél év múlva betöltöm a 20-at, de 14-nek nézek ki.
Edzéstől nem lesz vékonyabb, csak izmosabb. De azért az izmos comb akkor is vonzóbb, ha kicsit vastagabb.
Szerintem a vékony comb sokkal kevésbé szexi. A férfiakat kevésbé zavarja a nagyobb fenék, vastag comb, mint a nőket. Ettől nem vagy kevésbé nőies. Én sajnos alma alkatú vagyok, azaz nincs fenekem, a combom arányosan vastag, viszont hatalmasak a melleim és a hasam. Hát ha valami, ez nagyon nem nőies, és nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!