Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 centi vagyok, és 61-2-3...

165 centi vagyok, és 61-2-3 kg. (a mérlegünk nem pontos mindig mást muatat de ezek között vagyok) mennyi kg-nak kell legyek? Érdemes elkezdenem a 90 napos diétát vagy csak elég oda figyeljek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
attol függ hány éves vagy ha elmondod akkor kiszámolom neked de nemtom teljesen pontosan csak kb 1-2 kiló eltéréssel
2009. ápr. 2. 19:22
 2/9 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és lány :)
2009. ápr. 2. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
olyan 56-58 körül és a 90 napos diéta szerintem nem olyan jó probálj többet mozogni vagy ne vacsizz és este tornázz 50-60 percet
2009. ápr. 2. 19:27
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi de azért még várok véleményt ha nem baj :) érdekel hogy ezek szerint maximum 6, minimum 3 kilóért érdemes-e belevágni ebbe a hosszú diétába :)
2009. ápr. 2. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Az ENSZ WHO szerint a 165 centiméter magas európai nők ideális testsúlya 57,64 kg és ettől csak bizonyos betegségek esetén lehet eltérni szóval ajánlom neked is a fogyókúrát hidd el megéri.
2009. ápr. 2. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt mondja a WHO?:O Eddig nem tudtam, hogy hülyék... nyilván nem lehet kijelenti, hogy az európai nőknek ez az ideális, mert van ám egyedi változatosság, meg izom, meg miegymás is a világon, ami módosítja a tömeget, de korán SEM egészségtelen állapot...

Visszatérve ide: ekkora tömeggel ne kezdj fogyókúrát, hanem amit már javasoltak: sportolj. Sokkal jobban formálja az alakod, mintha pár kilót még leadnál.

Egyébként a mérlegetek pontos, csak az ember tömege mindíg változik, az a plusz 2-3 kiló nomrális ingadozás.

2009. ápr. 2. 19:53
 7/9 A kérdező kommentje:
:) Tudom hogy a mérleg ingadozik, de a reggeli azért dúrva volt. Elsőre 6 (hat) kg-ot mért. Aztán másodjára is és elkezdtem rajta ugrálni, és beállt 68 ra (na itt a szívemhez kaptam) leszálltam majd újra fel és akkor már 67, Most hazaértem 65 voltam (anya is egmérte magát és ő is majdnem szívrohamot kapott, mert 96 helyett 103at mért. Úgyhogy bátram kijelentem hogy az egyedi gyártású ősrégi Tesco-s mérlegünk rossz :)
2009. ápr. 2. 20:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Anya kórházban dolgozik és ott 96-ot mért mielőtt valaki ebbe kötne bele, szóval tuti rosszul mér :)
2009. ápr. 2. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Pár kiló fogyásért ne kezd diétába, mert megszokod, hogy csak bizonyos ételeket ehetsz, meg csak bizonyos mennyiségben, és ha abbahagyod akkor felhizol. Ezt a néhány kilót le lehet dobni úgy, hogy tartós is maradjon. Titka: egyél, de ne edd túl magad.

mozogj többet (már tiszta jó idő van, menj el a barátnöiddel sétálni stb.)

Nem mondom hogy gyorsan "lefogysz", de az biztos, hogy nem hizod olyan könnyen vissza, mintha diétáznál.

2009. ápr. 3. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!