Nekem miért nem jön soha össze? Hol rontom el?
Augusztus vége óta egészséges életmódot folytatok.
Napi 5 étkezés.. gyümölcs, csirkemell, fehér liszt kizárva stb.
Tényleg csak egészséges ételt eszem.
Tornázom már február óta. Eddig inkább karidó edzéseket csináltam, az utóbbi 2 hétben meg átszoktam a kettlebell-re.
Napi fél órám van csak tornára... (sajnos) :(.
De szomorúan veszem észre, hogy nem változik szinte semmit az alakom.
Kg-ból kb. 1-2 ment le, de az is hol feljön, hol lemegy...
Izmosodtam persze, főleg a karomon meg a lábamon veszem észre, de a alhasi részen semmi...
Pedig ennyi idő alatt, már látni kéne a változást nem?
Képet tudok küldeni (előtte -utána) levélben.
170/63 kg
20 L
Te vagy az aki nem ért hozzá és hülyeséget terjesztesz...
Kb egy 150cm-es 50kg-s és testmozgást nem vagy alig végző nő van el 1700 kalóriával. A kérdező, aki ennél nagyobb, súlyosabb és naponta edz, nehogy már kijöjjön 1300-ból.
Másik meg hogy rohadtul nem mindegy hogy a napi x kalória az miből áll össze, mert teljesen más lesz a végeredmény.
Szia,
Piszkosul nehéz munka és ingázás mellett fogyni.
Ami a mozgást illeti, én is azt ajánlanám, hogy inkább kétnaponta többet, vagy intenzívebbet.
Nekem 20 perces mozgásokkal is sikerült fogyni, mert intervallum-edzést csináltam. Keress rá, olvass utána.
Az étkezésre pedig úgy tűnik mégjobban oda kell figyelni. Biztos már így is nagyon odafigyelsz, de úgy tűnik nem eléggé.
Pl ha lefekvés előtt 1 órával gyakorlatilag a zöldségeken kívül bármi mást eszel, szinte biztos, hogy nem sikerül a saját testzsírodból fogyni.
Az is igaz, hogy éhezni tilos, de igazán teleenni se lehet magad, ha valóban fogyni szeretnél. Máshogy legfeljebb egy egészséges súlymegtartásról beszélünk, de fogyni nem fog az ember.
Igazából én azt vettem észre, hogy csak akkor fogyok rendesen, ha az ebéd utáni étkezéseknél már egyáltalán nem fogyasztok szénhidrát-bombákat: tehát teljeskiőrlésű és egyéb egészséges lisztekből készült dolgokat sem.
Ne feledd, a fogyás lényegében az, hogy annyira éhezik a test az energiára, hogy már a saját testzsírodhoz kell nyúlnia. Ha bárminemű szénhidrátot beviszel, ezt az energiát pótolod, és a test nem nyúl a zsírraktáraidhoz.
16-os: "lefekvés előtt nem szabad enni": ostoba, ezerszer megcáfolt babona
"a szénhidráttól hízik az ember": ostoba, ezerszer megcáfolt babona
Csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!