Mitől ennyire össze-vissza az emésztésem, hol rontom el?
Szeretném a segítségeteket kérni, mivel már elég régóta hasonlóan étkezem, ennek ellenére állandóan változik az emésztésem: van hogy 3 napig nem tudok wc-re menni és felfújódok, van hogy egy nap 2x-3x. Egy hónapban 3x-4x elkap a gyomorgörcs esténként, és legtöbbször esténként mindig fel vagyok fújódva. Leírom általában mit eszek egy nap:
Reggeli: zabkása 1,5 dl tejből, gyümölccsel vagy az a masszív magokból álló kenyér, (nem tudom mi a neve) felvágottal, zöldséggel
Tízórai: valami gyümölcs, egy szelet sajt, ilyenek
Ebéd: általában van leves és átlagos második (zsír, cukor és liszt nélkül)
Uzsi: gyümölcs, esetleg ismét zabkása, vagy eédből pár falat
Vacsi: magvas kenyér ismét felvágottal, zöldséggel vagy leves
Emellé megiszok napi 2 liter folyadékot, namost ez általában tea (összesen 2 filter). Nem tudom, hogy ez mennyire egészséges... Egyébként nem tudtam a tüneteket összefüggésbe hozni semmilyen étellel, ami kiváltotta volna... Lehet hogy túl sok a rost? Ha lenne valakinek valami tanácsa, azt nagyon megköszönném! 24/L 166/56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!