Miért rontom el mindig a csúcsponton?
Igaza van mindenkinek, aki azt mondja neked, hogy ne az aranyra gondolj.
Talán tudok segíteni.
Régen én ezt úgy oldottam meg, hogy nem figyeltem arra, hogy mások mit gondolnak rólam, ha elrontom. Ha elrontom, akkor elrontom, ez legyen az én hibám, de ha arra fókuszálsz hogy ne rontsd el, akkor elfogod rontani, mivel már nem is a gyakorlatra figyelsz, hanem jól akarod csinálni, miközben jól tudod csinálni.
A gyakorlatra kell koncentrálnod, és nem másra, csakis a gyakorlatra. :)
Egyébként egyensúlyozni is próbálok. És amikor rájövök, hogy 1 másodpercre is megy, úgy hogy nem billegek, ki"borulok" tökéletes egyensúlyi állapotból, amit csak az út során elérni nehéz, a legnehezebb, nekem nem de megtartani az, ha már rájöttem. Ha nem is tudom, hogy teljesen egyensúlyban vagyok, és milyen "király" vagyok, akkor maradok is úgy.
https://www.youtube.com/watch?v=Fubmz6Hw2qY
Amikor a panda rájön, hogy tökéletes spárgát csinált úgy hogy nem is vette észre, pont amikor észrevette, akkor esett össze, mert magát látta hogy milyen "Jó":.
Valaki tud még választ? Eddig nem megy a dolog olyan jól, csak kis változás van. De még mindig, pedig akaratomon kívül arra koncentrálok, hogy jól csinálom, jobban, mint szoktam (ha jól csinálom), és elrontom. Ma az impossible game-el játszottam, és a 3. pályát vittem végig majdnem, majd rájöttem, hogy te jóég, eljutottam majdnem a végére és észre sem vettem csak nyomkodtam, elkezdtem izgulni kapkodni, túl hamar ugrottam és a következőnél elrontottam. Amíg észre sem vettem, hogy odáig eljutottam, addig nyugodtam játszottam, nem izgultam, gondoltam nem nagy kunszt. Ugyan ez van a rekordoknál is, amíg nem döntöm meg addig simán elmegyek, mert tudom, hogy úgyis elértem már, de amint rekordot döntök, elrontom mert addig még soha nem jutottam el odáig, "túlteljesítettem" magamat, így nehéz fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!