Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lsanyi18 kérdése:
Lányok miért rontom el mindig?
Figyelt kérdés
Valahányszor ráírok egy lányra elkezdünk beszélgetni és nagyon hamar vissza utasítanak ! Én úgy érzem hogy nem nyomulok nagyon! 24éves srác vagyok és még sohasem volt senkim.2015. aug. 19. 22:26
1/10 anonim válasza:
Probald meg, hogy a harmadik uzeneted utan NEM kuldesz meglepetesszeruen kepet a farkadrol. Nekem ez hozta meg a valtozast.
2/10 anonim válasza:
Látom 1# es te benne vagy a témában :), ezért megkérdezhetem, hogy a férfiakat mi készteti arra, hogy a farkincájukról fotót küldjenek egy nőnek?
3/10 anonim válasza:
Mert buszkek vagyunk ra, ok meg hadd peniszirigykedjenek.
5/10 anonim válasza:
Nincs mit. Mindjart kuldok privatba egy kepet.
7/10 anonim válasza:
azok a férfiak azzal azt akarják kifejezni, h ők egy nagy péniszek, agyuk nincs, a péniszükkel tudják legjobban jellemezni magukat. :)
8/10 anonim válasza:
Úgy látszik, a Kérdező megkapta a választ. :D:D
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán ne nyomulj, az a legjobb, amikor egy jót beszélgetsz vele, és nem érzi azt, h meg akarod húzni a copfját. :) Neked se tetszene fordított helyzetben. :)
10/10 anonim válasza:
Meglehet, hogy a külsődön kellene valamit változtatnod nem? Mert, hogy 24 évesen még senkid nem volt, az igen meglepő! (Persze ez csak tipp, nem megsérteni szeretnélek!)
Vagy ami Nekem még nagyon fontos volt mindig is, hogy ne a FB-on akarjon megismerni a férfi. Ne ott írj! Egy picit légy bátrabb és személyesebb! Menj oda hozzá és beszélj vele úgy! 27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!