Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok fiú miért szomorú, mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiú miért szomorú, mert nincs vagy nem is volt barátnőjük?

Figyelt kérdés
Egy fiú miért szomorú ezért?

2022. júl. 2. 14:19
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi redpill véleményt egy helyen.
2022. júl. 8. 08:32
 52/54 Randomcsajxxx ***** válasza:
100%

Hogyha arra is választ szeretnél, hogy ez nekik miért éppen Probléma is, akkor én, lányként arra gondolnék, hogy mostanában "Gáz" ha nincs barátnőd, pedig lehet, hogy van aki eleve nem akar. Vagy éppen azért, mert a fiú szeretne barátnőt, de vagy ő nem tartja magát ideális partnernek, vagy a lányok őt nem. Sajnos mostanában elég sok lány nem tud elvonatkoztatni a külső "hibáktól".

De figyelj, ez általában változó. Személyiségtől is függ.

2022. júl. 8. 09:47
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a mai világban nem gáz, és nem szégyen, ha valakinek éppen nincs párkapcsolata.

Annyira nehéz lett a társkeresés a mai világban, hogy szerintem ez már nem szégyen.

Ez nem olyan mint a jogosítvány, hogy sajnos nemtudtam levizsgázni, mert az már valóban gáz. Az már tényleg szégyen.

A magányosság viszont lassan természetes lesz, mert annyira nehéz a megfelelő társ megtalálása.

2022. júl. 8. 10:47
 54/54 anonim válasza:
Szomorú vagyok mert nem találom meg a páromat, akit szeretnék az vagy foglalt vagy nem jövök be neki, olyannal meg nincs értelme szerintem próbálkozni aki nem jőn be csak legyen már valaki, mert az meg csak nyüg lenne. Lehet olyat találnék, de akivel igazán jól tudnám érezni magam annak meg nem kellek...
2022. aug. 6. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!