Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiú miért szomorú, mert nincs vagy nem is volt barátnőjük?
Figyelt kérdés
Egy fiú miért szomorú ezért?2022. júl. 2. 14:19
1/54 A kérdező kommentje:
Miért szomorúak, mert nincs szerelem és magányosak így?
2022. júl. 2. 14:20
3/54 anonim válasza:
Mert szeretnének lol
sokszor egyszerűbb gondolkodni amúgy... mielőtt kiírnál ilyet
4/54 anonim válasza:
Mert nem tudják, hogy egyedül sokkal jobb.
Üdv: egy házas férfi
5/54 anonim válasza:
Mert az igazi boldogság, amikor van egy társad, akivel szeretitek egymást.
6/54 anonim válasza:
Talán csak mert jobb szeretve lenni, és valakinek fogni a kezét. Ágyba bújni, és mellette ébredni. Sétálni menni, beszélgetni. Megosztani az élményeket. Látni a vidámságot egy lány arcán. Vele együtt nevetni. Szóval ilyenek...
7/54 anonim válasza:
Én egy bújós srác vagyok. Szeretem mikor van párom és van kivel összebújni, együtt aludni, hosszasan beszélgetni akár a semmiről is. Szeretem egy kapcsolat érzelmi oldalát és ez hiányzik mikor szingli vagyok.
Jó, álszent sem vagyok. Szeretem a szexet is, de ez annyira nem hiányzik. Számomra akkor van hiány érzet olyan téren, ha van aki iránt érzelmeket táplálok, így ezzel legalább nincs gond.
8/54 anonim válasza:
Mert 25 évesen, kívánom ,hogy valaki szeressen, de sajnos még senki nem állt velem szóba.
10/54 A kérdező kommentje:
És miért szeretnének? Miért baj, hogy nincs?
A fiatal fiúknál tényleg különös... Miért baj, hogy nincs barátnőjük, ha még 20-18 évesek sincsenek?
2022. júl. 2. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!