Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiú miért szomorú, mert nincs vagy nem is volt barátnőjük?
Pont az a baj, hogy ők nem szomorúak.
Valahogy én azt látom, hogy nagxon egyoldalú lett a társkeresés.
A férfiak nagyon szeretnének párkapcsolatot, a nők meg csak úgy elvannak, mint a karácsonyi töltött káposzta.
Ha van férgi az jó, de ha nincs az sem tragédia.
Nem véletlenül irányul a kérdés a férfiakra.
A nők különösen nem törekednek.
Nekik nem élet- halál kérdése a párkapcsolat.
Ezért van nagyon sok magányos férfi. 😥😢
Hiányoznak az érzelmek, jó lenne, ha nem csak az üres lakásba érnék mindig haza, szeretném valakivel megosztani az életemet.
Azt viszont már én is rég beláttam, hogy sosem lesz kapcsolatom. Egyszerűen nem nézek ki elég jól, nem vagyok piacképes. Több lánybarátom is van, úgyhogy még csak nem is arról van szó, hogy rossz lenne a személyiségem, vagy nem vagyok képes kommunikálni a szebbik nemmel.
22F
Sajnos így van 23 aska ahogy írod.
"Piacképes"
Ez nagyon tetszik, és sajnos igaz. Ma már nagyon jól kell kinézni egy férfinek ahhoz, hogy legyen kapcsolata.
Már az átlagos nőhöz is 10 pontos férfi kell.
Na arról meg ne is beszéljünk, ha egy nő átlag főlőtti.
Szép arcú, csinos, kedves, aranyos, na az szinte megközelíthetetlen. Elérhetetlen. Csak azoknak a férfiaknak, akik valóban 10+ pontosak.
Szép arc, sárm, zéró tolarenciás túlsúly, izmos felsőtest, jó munkahely, jó fizetéssel, min 3 perfekt nyelvtudással.
Ezek alatt labdába sem tudsz rugni, már az átlagos nőknél sem.
Vegyük tudomásul, hogy ma a társkeresésben nő uralom van.
A nő választ, és akit kiválaszt, annak lesz egy iszonyatosan boldog élete.
Akit a nők nem választanak ki, az marad egyedül.
Nincs ezen mit szépíteni. Megtehetik. Ma már egy átlagos nőnek is minimum 100-150 kérője van.
#24.
Ki akadályoz meg benne, hogy 10 pontos, vagy akár 10+++ pontos fiú legyél?
Gyerünk sportolni, tanulni stb.!
El vagy hízva? Sportolj, élj egészséges életet!
Pattanásos vagy, összenőtt szemöldököd van? Irány a kozmetikus!
Otthon, hajnyíróval nyírt hajad van, esetleg felmosófej? Irány a borbély!
Buta vagy? Tanulj!
Szégyenlős, zárkózott vagy? Nyílj meg, tanulj az emberekről!
Ki tiltja meg ezeket?
Ha nem vagy vonzó, akkor tedd magad vonzóvá!
Legyen hobbid a tanulás! Olvass minden téren! Tanulj nyelveket, tanulj a tudományokról és a művészetekről, illetve ami a legfontosabb, az ÉLETRŐL!
Legyen hobbid a sport!
Legyen hobbid saját magad fejlesztése!
Ki tiltja ezeket meg neked?
Ez mindig így volt, bármikorra is menj vissza...
A lányok ösztönösen viszolyognak az életképtelen férfiaktól. Anno ez azért volt fontos, mert az ilyen férfiak nem tudtak róluk gondoskodni, később a családról nem is beszélve. Másrészt a gyenge géneket a természet nem örökíti, hiszen kihalna a faj.
Sajnos egyikőtök sem talált bele.
Minden este futok 7 kilómétert,/ebben a 37 fokban is/, ledtam 20 kilót, van munkám, sok szabadidőm, jól állok anyagilag, és csúnya sem vagyok.
Nem vagyok pattanásos, hajam is van, és jól öltözködöm.
Na persze nem Georges Klúni, de jó kis közepes.
Sajnos így sem megy, mert a csajozáshoz születni kell.
De azért köszönöm a jó tanácsokat. Higgyétek el, hogy amit lehet megteszek, de így is nagyon nehéz ma nőkkel ismerkedni.
Nagyon nagy lett az elvárásuk.
Én is így voltam, 17 évesen ne bánkódj miatta.
Jófiú vagy itt a gond, semmi esélyed, én is ilyen voltam 15-20 évesen, most 25 vagyok, és nem volt semmi kapcsolatom ,se csók semmi.
Azt ajánlom változz meg, ha jó fiú, kedves, normális , tisztelettudó vagy, akkor bukfenc a mai lányoknál.
A rosszfiú-korszak addig tart, amíg el nem kezd zuhanni a szépségük és már túl öregek hozzá, a jófiú onnantól kell, amikor már eljött az anyagi biztonság és a családalapítás ideje, tehát egy biztos keresetű, nyugodt, átlagos férfi az ideális.
30 feletti kor ez.
Sokak szerint úgy harminc környékén nyugszik meg a nő és választ olyan társat, akivel a külső és az anyagi kényelem között is kompromisszumot köthet.
Na erre gyúrj 30 felett jó egzisztenciád legyen, kocsi ház, normális legyél apának, és akkor majd összejön veled egy nő. Lehet ,hogy megcsal egy rosszfiúval, de ilyenkor már a hozzánk hasonló jófiúkat is emberszámba veszik, addig meg kiélik az életet, menő pasikkal vannak.
Tinikorban meg pláne, levegőnek is fognak nézni.
Sajnos tinikor ez ilyen, itt noname embereket nem vesznek emberszámba.
Mi ez az elkeseredett, mély mélabúba süllyedő férficsoport? Érdekes ez a téma, mert valahogy én is ezen gondolkodtam mostanság, mint a kedves kérdező... Nem mondom, hogy teljesen igénytelen vagyok-e, de én nem tudok beilleszkedni ebbe a világba. Szinte leszarom, hogy nézek ki és nem értem miért adünk ennyit a külsőre (nem azt mondom, hogy ne nézzünk ki valahogy;csak azt, hogy vannak akik túlzásba viszik ezekkel a márka őrültségekkel). Itt mindenki a nőknek akar megfelelni, de miért kéne megfelelnem nekik?
Engem azért szeressenek, amilyen vagyok;nem azért ahogy kinézek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!