Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiú miért szomorú, mert nincs vagy nem is volt barátnőjük?
Figyelt kérdés
Egy fiú miért szomorú ezért?2022. júl. 2. 14:19
41/54 anonim válasza:
Na ugye.
Nekem van igazam. Kicsit bohókás a kis kérdező. 😃😄😁
39"
42/54 anonim válasza:
40: Megérzés, talán még homo is vagy.
43/54 A kérdező kommentje:
#42.
Aszexuális vagyok.
2022. júl. 5. 20:28
44/54 A kérdező kommentje:
Kioltottam magamból a vágyakat.
2022. júl. 5. 20:29
45/54 anonim válasza:
45: Ja, sejtettem, hogy valami fura... Nem baj.
49/54 A kérdező kommentje:
#48.
Miből gondolod ezt?
2022. júl. 5. 21:12
50/54 Semuhi válasza:
Szakitás kegyetlen érzésénél egyedul jobb :D.. csak elotte kurd szett a világot utánna meg .. ne hanem párkapcsolat szereterben hüségben .. hanemmegy sehogy legyel egyedul .. nem azert mert szarvagy hanem azert mert nem fogadnak el ...legyél egyedül boldog tudnod kell.. én most lennék az egyedül állò boldogtalan emberek helyébe mert akkor nem érezném a szakitás fájdalmát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!