Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Célok nélkül élem az életem?
Igazából nem lehet rám panasz. Mármint szorgalmas, és pozitív ember vagyok, dolgozom, habár igaz, néha nagyon nehéz félretenni :D
Eddig 4 munkahelyet hagytam ott, mert vagy bunkók voltak, vagy az volt a gond, hogy nem arra számítottam ami akkor fogadott!
A randizásról csak annyit, hogy nehéz eset vagyok XD
Még mindig úgyérzem, hogy egy kis 13 éves vagyok, aki mindenkibe beleszeret.
Volt munkatársammal együtt voltam, persze idősebb volt nálam.-akkor megtörtént az amit nagyon megbántam-
Azután szintén egy nálam kicsivel idősebbel voltam.
Azután, vállaltam egy random állást. Ott megismerkedtem egy 28 éves sráccal.
Beszélgettünk kb 3 hétig, egy barátjától kiderítettem, hogy foglalt, akkor hagytam a fenébe!
Amikor találok egy velem egykorút, valahogy nem tudom komolyan venni! Mintha egy gyerek lenne a párom!
Igazából csak sodródok az árral, semmi célom, néha kedvem sincs.
A családom, rokonok, sőt még a szomszédok is, kérdezgetik a szüleimet, hogy mikor megyek férjhez? Mikor költözök el? Van már párom? - amikor ezeket hallom, legszívesebben kifutnék a világból.
Annyira unom, hogy mások szeretnék meghatározni a jövőmet!
Célom nincs, de vágyam van. Én is néha elképzelem, hogy van egy saját családom, otthonom, stabil állásom, egy szerető férjem :)
De én jelenleg nem tudom, hogy mit csináljak.
Célok nélkül nagyon nehéz, főleg, hogy egy normális kapcsolatom nem volt, csak csalódás-csalódás után:(
Változni nem tudok, vagy legalábbis próbálkoztam 1 éven keresztül :D
Hogyan tudnék magamnak egy célt kovácsolni úgy, hogy minden pocsék körülöttem?
A mai világban nehéz egy olyan társat találni aki szeret és hűséges. De az fordítva is igaz!
Az egy nagy pozitívum, hogy nem vagy munkanélküli, de ez a pasi váltogatás nekem nem tetszik. Próbálj meg, úgy egy kapcsolatba lépni, hogy legyen egy célod, mégha nem is éred el, azért egy próbát megér.
Én is átéltem a rokonok pletyó rohamát, megértem nem kellemes.
Próbálj minél többet spórolni, tervezgesd az életed apránként.
Rendben :) köszönöm.
Én igazából próbáltam megtalálni a megfelelő embert akivel, talán boldog lehetnék... ne héha kezdem feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!