Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Nagyon szörnyű
17 éves lány vagyok, tavaly májusban ért véget az első kapcsolatom.
Sajnos mostanában nem tudom miért, de csak arra tudok gondolni, hogy egyedül fogok maradni, nem lesz többet párom.
Szerintetek ez mennyire reális? :(
Jaj köszönöm szépen a válaszokat.
Kissé megnyugodtam most, tenyleg nagyon sokszor előjön ez a gondolatmenet sajnos es mar kezdem neha elhinni
Nekem még csak az első csók se volt meg, nem hogy barát... Olykor nekem is feljönnek ilyen gondolatok, de rájövök mindig, hogy még bőven van időm. Van olyan ismerősöm aki 30 évesen jött össze élete párjával és pár éven belül meg már cuki gyerekeik vannak. Szóval ilyenek azért meg szoktak nyugtatni. Meg, hogy tudom, nem én vagyok az egyedüli..
19L
Én is ezt érzem folyton, mert minden lány csak szórakozik, aki nem olyan netes magamutogató kislány, az is csak szórakozik mint ha a fiúnak nem lenne érzése.. meg nem is szeretem magam.. De te lány vagy, a lányokra írnak a fiúk általába, szóval szerencséd van, hidd el lesz valakid, aki hűségesen szeretni fog és a mindene leszel. Hidd el, nálunk fiuknál ez rosszabb, főleg ha nem is merünk írni senkire, és tényleg nem foglalkozik velünk senki, na az tényleg szar..
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!