Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ismerkedjek, hogyha 23...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek, hogyha 23 éves létemre még mindig elkérik a személyimet ha veszek egy sört?

Figyelt kérdés

Rendszeresen elkérik a személyimet, hogyha alkoholt vásárolok.

Egy haverommal és 20 éves húgával voltam vendégségben pár helyen a nyáron (félig nyaralás, félig munka, igazából lényegtelen) és volt ahol azt hitték hogy én is a testvérük vagyok és hogy én vagyok a legfiatalabb...

Ráadásul a haver húgának a 19 éves barátja is csatlakozott olykor a társaságunkhoz és olyan rossz érzés volt, hogy még neki is mennyivel férfiasabb a kiállása mint nekem.

Emellett a probléma mellett még van egy olyan is, hogy relative gyakran melegnek néznek.

Ezt azért nem mondják a szemembe, szóval elképzelhető hogy néha csak beképzelem...

De nemrég lementem a boltba anyámnak bevásárolni és mikor végeztem felhívtam telefonon...

Előttem ment az úton két fiatal, ki tudja hány éves lány, de az tuti hogy még középiskolások voltak.

Az egyik hátranézett rám és megjegyezte a másiknak, hogy "de bųzis".

Nincs semmi bajom a homoszexuális emberekkel, de heteróként nem szeretném hogy engem is melegnek nézzenek az emberek, főleg nem a lányok.

Eddig nem voltak ezen ügyekben komplexusaim, de most úgyérzem hogy a megjegyzések hatására kialakulóban vannak.

Szerintetek mit kéne tennem és hogyan kéne így ismerkednem?

2021. júl. 16. 09:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ciki de nekem 31 évesen is elkérték a kocsmában mikor apámat meghívtam egy vodkára
2021. júl. 18. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:
He engem mindig 6 évvel fiatalabbnak néznek és nézett már valaki leszbikusnak ✌️, de rólam a vélemények lepattannak, szóval ne vedd magadra.
2021. júl. 21. 11:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Én most nézek ki kb. 16 évesnek. Baromi idegesítő.

És még relatíve alacsony is vagyok (175 cm).

21F

2021. júl. 26. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!