Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek, hogyha 23 éves létemre még mindig elkérik a személyimet ha veszek egy sört?
Rendszeresen elkérik a személyimet, hogyha alkoholt vásárolok.
Egy haverommal és 20 éves húgával voltam vendégségben pár helyen a nyáron (félig nyaralás, félig munka, igazából lényegtelen) és volt ahol azt hitték hogy én is a testvérük vagyok és hogy én vagyok a legfiatalabb...
Ráadásul a haver húgának a 19 éves barátja is csatlakozott olykor a társaságunkhoz és olyan rossz érzés volt, hogy még neki is mennyivel férfiasabb a kiállása mint nekem.
Emellett a probléma mellett még van egy olyan is, hogy relative gyakran melegnek néznek.
Ezt azért nem mondják a szemembe, szóval elképzelhető hogy néha csak beképzelem...
De nemrég lementem a boltba anyámnak bevásárolni és mikor végeztem felhívtam telefonon...
Előttem ment az úton két fiatal, ki tudja hány éves lány, de az tuti hogy még középiskolások voltak.
Az egyik hátranézett rám és megjegyezte a másiknak, hogy "de bųzis".
Nincs semmi bajom a homoszexuális emberekkel, de heteróként nem szeretném hogy engem is melegnek nézzenek az emberek, főleg nem a lányok.
Eddig nem voltak ezen ügyekben komplexusaim, de most úgyérzem hogy a megjegyzések hatására kialakulóban vannak.
Szerintetek mit kéne tennem és hogyan kéne így ismerkednem?
Szerintem úgy öltözöm mint egy heteró, bár nem tudom hogy konkrétan mire gondolsz...
Lehet, hogy 10 év múlva fiatalos leszek, de ha addig sem lesz barátnőm, senki nem akar majd járni velem.
#4.
Szerintem a kisugárzásom miatt...
Meg talán a hanglejtésem miatt is.
Engem nagyon sokági 7-10 évvel fiatalabbnak néztek, mert nem baltával faragott volt az arcom, nem voltam magas és kövér sem.
Viszont 12 éves korom óta mindig sportoltam valamit, ami adott egy tartást. A fiatalos kinézet egyetlen hátránya az volt, hogy sok lány fiatalabbnak nézett magánál. Ha elmondtam a tényket, akkor meg kiderült, hogy öregnek tartanak magukhoz.
A megoldás: Nem törődtem az életkorral. Volt 2 évvel fiatalabb barátnőm, majd egy 8 évvel idősebb. Neki már imponált az, hogy látszatra egy 15 évvel fiatalbb pasija van.
legközelebb bemész a bótba' viszel egy jack danielst , belenézel az eladó szemébe és böfögsz egy k*rvanagyot , megvakarod a tökeid és fizetsz 20ezressel ....mindig beválik !
A zara helyett elmész a holland használtba és vm amerikai texasi farmeres cuccal kikerázod magad, és taéán egy szalma kalap...kockás ing, bőr csizma sarkantyúval és szakáll.... midnig beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!