Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves (állítólag helyes ) fiúként van esélyem egy 16-18 körüli lánynál?
Figyelt kérdés
Vagy túl sok?2019. aug. 11. 15:20
1/14 anonim válasza:
n e m s o k ~18 év körüli pont hozzád való. Menj, udvarolj neki, ne itt problémázz.
2/14 anonim válasza:
Alsó határt súrolom, hát nem mondom, hogx nincs esélyed de meggondolandó.
3/14 anonim válasza:
Persze hogy van, ez csak rajtad áll, ha igazi férfi vagy akkor 40 éves korodig nem gond felszedni amit csak akarsz.
Bár attól tartok ha kérdezned kell az már nem sok jót sejtett
4/14 Csicuki válasza:
Van esélyed a fiatal lányok azért buknak az idősebbekre általában.
5/14 anonim válasza:
Persze simán.
Mondjuk inkább a 18 körül. 16 talán már fiatal..
De hajrá, csapasd.
7/14 anonim válasza:
Én 16 vagyok, és épp egy 21 éves munkatársam tetszik. A 23 már nagy különbség, de alapvetően nem kizáró ok.
8/14 anonim válasza:
És miért nem a 20-23 évesek közt keresgélsz?
9/14 anonim válasza:
Utolsó, azért egy 16 > 23 külsöre.
10/14 anonim válasza:
16 és 17 szerintem még túl fiatal hozzád (ne kövezzetek meg, ez csak a saját véleményem)
Akkor már inkább 18+ legyen a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!