Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves (állítólag helyes ) fiúként van esélyem egy 16-18 körüli lánynál?
Figyelt kérdés
Vagy túl sok?2019. aug. 11. 15:20
12/14 anonim válasza:
9-es, lehet, hogy egy épp csak nővé vált lány teste sokkal kívánatosabb, mint egy 23 évesé (amúgy nem, de mindegy), de egy rendes kapcsolathoz más is kell. Egy 16 éves még csak 10. osztályos, gondolkodásra fullra gyerek, a kérdező meg lassan befejezi az egyetemet, talán már dolgozik is. Teljesen eltérő életstílus, teljesen eltérő értékrend stb stb... Évek számában nem nagy különbség, érettségben annál inkább.
13/14 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindenki aberrált?Hogy lenne már ez elfogadott.18-19 nagyon az alsó határ 23 éves fejjel.Te egyetem,munka mellett szívesen hallgatnád azt,hogy a holnapi matekdogától most kicsit félek,vagy hogy megkérdezem anyát átjöhetsz-e?23 évesen ott kerülgetnéd egy 16 éves lány 40-50 éves szüleit?
14/14 anonim válasza:
Én már 19-20 éves korom körül se bírtam elviselni a 16 éves lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!