Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lányok szerintetek az ha egy fiúnak nem volt barátnője 23 éves koráig?
Figyelt kérdés
Tuti nem jönnél vele össze ha ez kiderülne róla?2020. okt. 9. 20:15
2/6 anonim válasza:
Őszintén, vannak lányok, akiket ez zavar. Viszont vannak olyanok, akiket egyáltalán nem, hiszen még nekik se volt kapcsolatuk, vagy egyszerűen csak ez náluk nem egy döntő érv.
Nem tudom ebben úgy mi az átlag, de ha a környezetemet nézem, akkor 10-ből 7 lányt tuti nem zavarna. :D
17/L
3/6 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, nem egyszer láttam már olyat hogy egy ismerősömnek nem volt még kapcsolata de ezerszer jobban bánt a lányokkal mint valaki akinek már több is volt.
Ettől még lehetsz határozott, figyelmes és normális ami jobban bejön valakinek, mint hogy hány kapcsolata volt már.
5/6 anonim válasza:
4. válaszoló: pontosan mi zavarna benne? :D Főleg, ha amúgy nem észrevehető, hogy nem volt még kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!