Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Ázsiai lányoknak tetszenek a magyarok, erdélyiek, és romák?
Mit értesz ázsiai alatt? A tagek alapján észak-kelet ázsiát.
Ott kifejezetten nem mennek nagyot a fehér férfiak, mert nagyon sok van belőlük, nagy a csinos lányokra a kereslet, és a lányok elég konzervatív kultúrában nevelkedtek ami a szexualitást illeti.
Kínában inkább a nyelvi akadályok miatt nehéz csajozni, de éppenséggel működget a dolog.
DK-Ázsia igazi kánaán, ott is vannak gyönyörű lányok, de sokkal lazább a társadalom (még a muszlim országokban, pl Indonéziában is) és roppant egyszerű felszedni csinos lányokat akár alkalmira, akár picit komolyabbra.
Forrás: elég sokat éltem ázsiában, 1-2 kivétellel minden országban jártam.
Pl: Koreában nem veszik komolyra a külföldieket, rossz szemmel néznek rá a szülők, hogyha hosszútávon van. Inkább csak sz.x amit keresnek,(akarsz rament enni nalam?) 79%ilyen, megesik, hogy semmi sem akadályozza, hogy valakinek tetszeni kezdj.
Sokat hallottam mar olyan párról, akik összeházasodtak, boldogan élnek, vagy az egyik tud a másik nyelvén, vagy mindkettő egyet beszél egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!