Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasabb fiúk tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasabb fiúk tényleg jobban tetszenek a lányoknak?

Figyelt kérdés

Én magas vagyok de vékony. 190 cm és 70 kiló. És csak egy kicsi izom van rajtam.

Sosem volt barátnőm, pedig már mindjárt 20-on éves leszek.

Es nem nagyon szoktak megnézni a lányok.

Ezek szerint mégsem szeretik a magas fiúkat?

Vagy az a baj hogy vékony vagyok?

Nagyon hiányzik már egy lány. :(

Lányok, szeretitek a magas fiúkat?

Korodat is leirhatod ha akarod.

2018. júl. 29. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Még szép,szerinted mit kezdjek egy törpével?
2018. júl. 29. 19:08
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

Lehet nem jön be a stílusod vagy nem vagy jóképű

Ja és egy jó tanács: Ha te próbálkozol akkor lehet nagyobb sikered lesz! ;)

2018. júl. 29. 19:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem számít a magasság, de hozzám képest túl magas vagy. Hogyan tudnék egy ilyen magas fiút önként megcsókolni? Persze, ha szeretnélek, akkor elfogadnálak teljes mértékben.

Ha választanom kellene, akkor az alacsonyságot. Én a cukiságért rajongok.

Azért is megnézhetnek, mert jóképű vagy. Nem kell mindjárt a magasságodra gondolni. Az emberek pedig túl félénkek a mai világban.

2018. júl. 29. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden a magasság, az csak egy plusz pont (nálam).
2018. júl. 29. 19:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Imádják a magas fiúkat ;)
2018. júl. 29. 19:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha magas vagy az csak jó pont. Mondjuk nálam mindegy milyen magas az illetô, csak nálam magasabb legyen. 16/l
2018. júl. 29. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik. Én is tök magas vagyok, vékony és mégis több barátnőm is volt már :) A fejedben vannak a gondok :D
2018. júl. 29. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, általában jobban szeretik a lányok a magas fiúkat, de ez még nem elég ahhoz, hogy barátnőt szerezz. Ez inkább csak egyfajta plusz pont, de egyébként senki nem fog kizárólag a magasságodba beleszeretni. Szerintem vagy azzal van a gond, hogy nem nézel ki túl előnyösen (amin lehet változtatni), vagy azzal, hogy nincs jó kisugárzásod.
2018. júl. 29. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban a jó kiállásúakat nézik meg és ez alatt most nem az izomagyat értem, hanem a jóképűséget ÉS jó kisugárzást. Ha ez megvan, gyakorlatilag mindegy a magasságod, bár egy 180 centis modellnél nyilván előny azért :D

Én egyébként az alacsony fiúkat kedvelem, mert én is az vagyok nagyon. De ez csak én vagyok, a 176 cm magas barátnőmnek minden vágya egy ekkora pasi, de nem csak ez a szempont nála.

2018. júl. 29. 20:00
 10/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb lány nagyon alacsony (160 centi), és az ő mércéjükkel mondhatni... "túl magas" lehetsz. Én 193 centi vagyok, és a 180 centis ismerősök is azt szokták mondani, hogy néha kellemetlen nekik túl közel állniuk hozzám, mert túl picinek, túl jelentéktelennek érzik így magukat, "fenyegetően nagynak tűnök". A magam részéről nekem felüdülés lenne, ha valakire végre felfelé nézhetnék, és nem csak lefelé... vagy legalább hozzávetőlegesen egy magasságba ':D
2018. júl. 30. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!