Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasabb fiúk tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasabb fiúk tényleg jobban tetszenek a lányoknak?

Figyelt kérdés

Én magas vagyok de vékony. 190 cm és 70 kiló. És csak egy kicsi izom van rajtam.

Sosem volt barátnőm, pedig már mindjárt 20-on éves leszek.

Es nem nagyon szoktak megnézni a lányok.

Ezek szerint mégsem szeretik a magas fiúkat?

Vagy az a baj hogy vékony vagyok?

Nagyon hiányzik már egy lány. :(

Lányok, szeretitek a magas fiúkat?

Korodat is leirhatod ha akarod.

2018. júl. 29. 19:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azért szerintem ez nem igaz hogy a legtöbb lány 160 cm, nagyon sok magas lányt látni. Meg az átlag női magasság az olyan 170 cm körül van.
2018. júl. 30. 09:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Az átlag női magasság 164 cm:) a 160 kicsit alacsony, a 170 kicsit magas, de mindkettő teljesen a normál kategóriába esik.

Amúgy itt, Magyarországon szerintem gyakorlatilag mindenféle magasságú nő megtalálható, 150-180 cm között.

2018. júl. 30. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, én vagyok, akinek válaszoltál, és lányként azt tapasztalom, hogy egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik átlépik a 170 centit.
2018. júl. 31. 01:00
 14/14 anonim válasza:

Én lányként 181 cm körüli vagyok, átlag feletti. Én úgy érzem, hogy nekem lenne/lesz nehéz olyan fiút találni, aki vagy egymagas velem vagy magasabb, mert inkább csak azt látom, hogy a magas srácok tőlük jóval alacsonyabb lányokkal jönnek össze. (Nekem pl. a nagy magasságkülönbség nem vonzó)

Szóval igen, lányként mondom, hogy sok lány szereti vagy szeretne egy magas fiút úgyhogy csak bátran, ne add fel :D

20/L

2018. júl. 31. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!