Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasabb fiúk tényleg jobban tetszenek a lányoknak?
Én magas vagyok de vékony. 190 cm és 70 kiló. És csak egy kicsi izom van rajtam.
Sosem volt barátnőm, pedig már mindjárt 20-on éves leszek.
Es nem nagyon szoktak megnézni a lányok.
Ezek szerint mégsem szeretik a magas fiúkat?
Vagy az a baj hogy vékony vagyok?
Nagyon hiányzik már egy lány. :(
Lányok, szeretitek a magas fiúkat?
Korodat is leirhatod ha akarod.
Az átlag női magasság 164 cm:) a 160 kicsit alacsony, a 170 kicsit magas, de mindkettő teljesen a normál kategóriába esik.
Amúgy itt, Magyarországon szerintem gyakorlatilag mindenféle magasságú nő megtalálható, 150-180 cm között.
Én lányként 181 cm körüli vagyok, átlag feletti. Én úgy érzem, hogy nekem lenne/lesz nehéz olyan fiút találni, aki vagy egymagas velem vagy magasabb, mert inkább csak azt látom, hogy a magas srácok tőlük jóval alacsonyabb lányokkal jönnek össze. (Nekem pl. a nagy magasságkülönbség nem vonzó)
Szóval igen, lányként mondom, hogy sok lány szereti vagy szeretne egy magas fiút úgyhogy csak bátran, ne add fel :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!