Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszenék a lányoknak? Vekony szoke fiú vagyok.
17 éves vagyok.
Vékony 177 cm 64 kg vagyok.
Szolid ruhakban szoktam jarni.
Kek farmer,ker farmer ruha,fekete cipo.
Oldalra simitott hajam van és a homlokon felé is lóg.
Barnább a bőröm,de nem vagyok cigány...olyan szep vilagos barna.
Országuti biciklizem és talán ez vékonyít,de nagyon szeretem.
Edzeni nem szeretnék,koszonom.. :) Nem azert mert nem menne ,de egyszeruen csak nem.
Nagyon csondes vagyok.
Nincs 1 barátom sem és nem szoktam lányokkal beszélni még iskolában sem.
Mostmár nem félek a lányoktól,de akkor sem merek oda menni egyikhez sem mert nem tetszenék neki es nincs miről beszélnem.
Pedig egy csomó helyes lány van... Én először a szép hajukat és az arcát nézem meg és esetleg utána a fenekét.
Mindenképpen olyan lány kell aki nem szélesebb nálam....
Mondjuk nem nehéz mert majdnem egyenes a vállam.
Nagyon szeretnék egy barátnőt,de azt sem tudom hol és kivel ismerkedjek.
Meg nem is biztos hogy el kellene kezdenem mert nem vagyok helyes.
Bocsanat hogy furán fogalmaztam,de nem latom a szöveget az billentyű miatt.
Képet tudnál linkelni?
Amúgy szerintem nincs veled baj,csak kicsit félénk vagy.Merj barátkozni fiúkkal lányokkal egyaránt. :)
Nem akarom kinevettetni magamat. :/
Nulla?
De szoktam járni naponta biciklizni. :O Az nem számít? Bár ott 37 km/h val megyek atlagban... Még nézelődni sincs időm közben mert nekimegyek valakinek. ;)
Egyebkent barátkozáshoz kissebbségi komplexusos vagyok és félek kicsit a velem egykorúaktól.
Az olyan embereket nem szeretem akik bunkóak.
Játszd meg, hogy magabiztos vagy. Fogd fel egy játéknak. Akár hiszed, akár nem, ha csak úgy teszel, mint aki magabiztos, csak színészkedsz egy kicsit, előbb utóbb teljesen természetes lesz ez a viselkedés. A lányoknak magabiztos pasik kellenek. Menj oda egy lányhoz úgy, mintha valaki fogadást kötne veled, hogy "Fogadjunk egy láda borsodiban, hogy nem mersz oda menni ahhoz a csajhoz". Csak leszólítod, és elmondod őszintén, hogy nem szoktál odamenni lányokhoz, de nagyon aranyosnak találod, és szívesen megismernéd. Lehet bejön, és tetszik a lánynak, de lehet hogy barátja van, vagy pedig egy bunkó csaj és elküld melegebb éghajlatra. De legalább nem fog az járni a fejedben, hogy mi lett volna ha... Veszíteni nem vesztesz vele semmit, sőt, csak nyerhetsz!
(A komment termék megjelenítést tartalmazott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!