Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A molett, nagydarab lányoknak tetszenek a vékony fiúk?
Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 08:01
1/8 anonim válasza:
Mindenkinek más az ideálja. Lehet, hogy az egyik molett csajnak a vékony pasik jönnek be, lehet, hogy a másik molett csajnak pedig a kövérebb pasik...
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de úgy értem, hogy van-e esélye a vékony fiúknak náluk, vagy kizárólag a mackós alkatú/kigyúrt fiúkat keresik?
2017. márc. 12. 08:16
4/8 anonim válasza:
a molett, kövér lányoknak én tetszem... naponta jelentkezik egy... ami jól hangzik kivéve akkor ha te kifejezetten kerülöd kapcsolat terén az ilyen lányokat... amúgy nem tudom mennyire számít de sportos alkatom van enyhén kockás has széles vall stb... nem érzem hogy egy sulycsoportban lennék veluk...
7/8 anonim válasza:
Átlagos alkatom van és voltak telt barátnőim, szóval vannak ilyen lányok.
8/8 anonim válasza:
Nekem tetszenek a vékony nem izmos fiúk...csak nekem nincsen esélyem náluk mert túl "nagy" vagyok.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!