Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett lányok, van nálatok esélye egy vékony fiúnak?
166 centi vagyok, sajnos volt egy sérülésem ami miatt nem sportolhattam hosszas ideig most kezdtem újra. A centijeimhez mára sajnos 81 kg párosul :( de ez van sport nelkül nem tudok fogyni magamról tudom. A barátom 210 centi 90 kilóval szóval ja...:D vékony de tökéletesen megvagyunk!:)
Kedves első téged meg jól szájba kéne rugdosni, hogy beszélhetsz így, azt se tudod néha ki miért hord magán egy kis súlyfelesleget. Unokahugom pl nem tud fogyni mert pajzsmirigy gondja van és nagy macera neki orvos által is orvosolni... Inkább maradj csendbe. Egy vékony test nem jelenti azt hogy szép is valaki, lsd a Rubint Rékát. Jó test ló fejjel.... Igen sokkal szebb mint egy molettebb alkat egy csinos arccal mint egy semmilyen arc jo testtel....
1. Te mekkore egy gyökér vagy!!
Kérdező:Ha lenne ilyen akkor igen.
En mar nem vagyok 75kg felett, mert lefogytam😅
De en kifejezetten a nagyon vekony sracokra bukok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!