Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek a vékony lányok tetszenek! Nálatok pontosan mi számít vékonynak?
Kb hány kg, milyen BMI?
167/50 az már vékony, vagy csak elmegy?
Fogyjak ahhoz, hogy igazán vékony legyek? Ha igen, mennyit? (15/L)
Ezt nem fogod megtudni a BMI-ből, hidd el... Már alapból a BMI (Body Mass Index, ha jól tudom) ötlete is... Mondhatni hülyeség... Lehet valaki 70 kg-mal sokkal vékonyabb, mint egy másik valaki azonos súllyal. Az utóbb említett lány bizonyára magasabb testzsírszázalékkal rendelkezik, mint vékonyabb társa, míg jóval alacsonyabb testizomszázaléknak. A következő kérdés meg az lenne, hogy mennyi az ideális testzsír- és testizomszázalék... De az sem lenne valami használható, hiszen a zsír és az izom is számos módon képes eloszlani a testen...
De egyébként a kérdésed felesleges. Nem értelmetlen. Felesleges.
A lényeg úgy is az lenne, hogy a bizonyos fiúnak tetssz, nemigaz? Nem az számít, hogy milyen kategóriába sorolnak be... Meg amúgy is változó. Egyeseknek pl a sportos és a vékony egy, és ugyanaz. Embere válogatja, hogy kinek hol kezdődik a vékony.
Hagyjátok az egészet lányok, feleljetek meg magatoknak inkább... Ha szeretitek magatokat, akkor jön az önbizalom.
Az önbizalom meg meglátszik, és higyjétek el, pozitív tulajdonság ;)
Mivel én sem vagyok valami húsos így nekem is a vékony lányok jönnek be. Te már ennél vékonyabb ne legyél mert én is 167/50 vagyok :D
17/F
Én akkor szerinted kövérnek számítok? :/ (Utolsó)
Voltam én is 45 kg, csak sajnos nem voltam úgy egészséges, szólt az orvos, hogy híznom kell, mivel fogyással értem el azt az alakot, nem természetesen voltam/vagyok vékony
Ettől függetlenül lehet, hogy megint lefogyok, nagyon nem érzem magam szépnek így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!