Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek a vékony modell alkatú lányok vagy a molettebb lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 22:21
3/15 anonim válasza:
Ez is az is, így ezzel kérdéssel nem tudok mit kezdeni, az arc és a kisugárzás, ami fontosabb, de persze ne legyen szélsőséges kinézetű.
4/15 anonim válasza:
A molettebbek. Imádom a kerek arcot, és modell alkatú lánynak ritkán adatik meg. :)
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Persze a az arc a haj a kisugárzás meg a részletek is befolyásolják de most csak az alkatra voltam kiváncsi☺
2017. jan. 13. 22:32
6/15 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták a szem,arc,kisugárzás sokat jelent.
De nekem legtöbbször olyan lányok tetszettek akikre más fiúk azt mondják:"Elől deszka hátul léc" :D
7/15 anonim válasza:
Nekem leginkább azok, akik a fogalmaim szerint egészségesen nőiesek.
Ami nálam azt jelenti, hogy "van rajtuk némi plusz".
Ha valaki 40 kilós, zörögnek a csontjai, az egyszerűen nem vonzó. Mint ahogy az sem, ha 120 kilós, és mozdulni is alig bír. A kettő között valahol az ideális. :)
De egyébként ha megszeretek valakit, nem ez alapján fogok dönteni. :)
8/15 anonim válasza:
En vekony,modell alkatu vagyok,de hidd el,ez kb senkinek nem tetszik. Mondjuk en elegedett vagyok magammal(amugy sem tudnek mit csinalni,ilyen a genetikam),tehat nem zavar. Majd gondolom egyszer lesz egy olyan fiu,akinek nem lesz gond az,hogy olyan vagyok,mint egy palcika. Addig meg varok.
9/15 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha egy lánynak széles a csípője, közepesen nagy mellei vannak, nagyobb, kerek, feszes feneke és lapos hasa.
Se a dagadtak, se a vékonyak nem jönnek be.
10/15 anonim válasza:
Nekem a molettebbek tetszenek :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!