Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiúként a nagydarab, erősebb alkatú lányok tetszenek, van náluk esélyem, vagy az ilyen lányok csak a nagydarab, kigyúrt fiúkra buknak?
Hát ez egy ördögi kérdés :D ördög tudja ki mire bukik :D
Figyelj a nekrofil-nak konkrétan mindegy csak hulla legyen, mert neki az az ízlése, szóval gondolom ez is ízlés kérdése, kinek mi jön be, lehet egyik sovány gyerek bejön neki a másik meg már nem :D
Szia!
Embere válogatja. Tapasztalataim szerint sok nagydarab lány feszeng amiatt, hogy a vékonyabb fiúk esetleg semmibeveszik... és hogy magukfajta párt kell majd találniuk. Szóval szerinte simán. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy minden lánynak fontos a biztonságérzet... amit így nem nagyon fog megkapni.
Én nagydarab lány vagyok, soha nem volt még nagydarab pasim. Csupa vékony pasival volt dolgom.
Az a tapasztalatom, hogy a nagydarab pasim mindig 140 centis 30 kilós lányokra buknak, szóval normál magassággal és nagyobb súllyal már eleve nincs is esélyem.
Szóval semmi gond a vékony pasikkal :)
Én is nagyobb darab vagyok. Uh de szar ezt leirni.
De nekem is a vékonyabb srácok jönnek be.:)
16l
Minden lánynak fontos?
Dehogy.....
Én szeretem a vékony fiúkat.
Milyen biztonságérzet cs*ssze meg, nem katonai táborban vagyunk.
L
Szia én 15 éves vagyok 160 cm és 60 kiló.
Nemtudom ez beleszámít-e már az erős testalkatúba, de azért nem egy vékony kis kettétörök vagyok.Nekem például kifejzettem bejönnek a nagyon vékony fiúk.És minden lány más és más szval biztos van valahol egy ilyen lány akinek bejönnél/bejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!