Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker lányoknak csak a hosszúhajú srácok tetszenek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 19:36
1/24 anonim válasza:
hát inkább alter/indie zenét hallgatok, meg metált. Nem tudom, így rockernek számítok-e , de igazából nekem simán bejönnek a sima, ilyen hajú srácok is: file:///D:/%C3%9Aj%20mappa/a%20hott%20fanfic/%C3%9Aj%20mappa/66784191_495074387931945_6729021918568986404_n.jpg
2/24 anonim válasza:
Nem szinte mindegy legalábbis nekem hogy milyen haja van a srácnak.
16L
3/24 anonim válasza:
Nem feltétele a rockerségnek a hosszú haj. Nekem is pár millisre van nyírva, mégis volt már egypár rocker barátnőm, köztük olyanok is akik egyébként pont bolondultsk a hosszú hajért :)
4/24 anonim válasza:
Nyilván nem. Neked mondjuk nagyon tetszik a vörös haj, akkor csak olyan lánnyal jössz össze/kezdeményezel akinek vörös a haja? Számíthat, mint az is pl. hogy öltözködsz, de nem ezektől fognak mélyebb érzelmek kialakulni.
6/24 anonim válasza:
Az első válaszoló nagyon menő technikailag korrekt csajszi.
7/24 anonim válasza:
Nem feltézlen, sőt nálam előny a rövid haj, mondjuk féloldalt elválasztva :)
9/24 anonim válasza:
Én meg nem kategorizálom be magam ilyen buta jelzőkkel, hogy "rocker", mégis a hosszú hajú csávók jönnek be.
10/24 anonim válasza:
Ezt nem lehet így általánosan kijelenteni. Embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!