Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker lányoknak csak a hosszúhajú srácok tetszenek?
S
Z
E
M
É
L
Y
I
S
É
G
Hidd el a csaj pont le fogja szarni a hajadat ha tetszel neki.
Én bele vagyok bolondulva a hosszú hajba, a barátomnak mégis legújabban pár milis haja van :D rockerek/metalheadek vagyunk mindketten.
De amúgy igen, lehet vmivel több esélyed van, ha hosszú a hajad, bár nem ez a lényeg, hanem a személyiséged :)
Nem feltétlenül, de azokra jobban felfigyelek, akik különlegesebben néznek ki:D
Én pl. szeretem, ha hosszú hajuk van, de, ha nincs, az se baj
Én nem vallom magam rockernek, meg alapból kinőttem már abból hogy szubkultúrákba illeszkedjek. Elsősorban rock zenét hallgatok, de ugy öltözködöm ahogy tetszik és ahogy kedvem van.
Szóval döntsd el te hogy beleférek-e rocker csaj kategóriába, de azert leirom a véleményem...
Szóval nem elsődleges szempont egy fiú frizurája, és fontosabb a belső, de a vállig érő hajúak a legszexisebbek :)
Persze nem alapkövetelmény, de nagyon sokat tud dobni a megjelenésen, főleg szakállal vagy borostával együtt.
Goth-metalos tini vagyok, szerintem a Ville Valo haj az nagyon szívtipró. :)
De az összkép a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!