Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik az idősebb pasikra buknak, mi tetszik bennük?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok, és milyen korban keresgéltek?2020. okt. 15. 17:45
11/13 anonim válasza:
Fejezzétek már be ezt a pénzes dolgot.. 10 évvel idősebb párom van és én már többet fizettem kettőnkre mint ő 😂 (vagy maximum egyenlően oszlik meg)
#8 !
Én ezt pont fordítva tapasztaltam 😉
Kár általánosítani..
Nekem sosem jöttek be az idősebb pasik és mégis megtörtént.
Mondjuk én fiatalabbnak hittem a párom mikor még nem tudtam a korát. De mégis boldogok vagyunk együtt.
De egyébként igen, valamikor köze van az érettséghez, valamikor csak úgy hozza az élet:)
12/13 anonim válasza:
9 és 11-es ez pontosan így vagy.Az idősebbek jobban és tartalmasabban be tudják osztani az idejüket. A társukat is jobban megbecsülik.
13/13 anonim válasza:
10. válaszolónál a pont.ahogy szoktam látni a környezetemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!