Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az összes barátnőm (16-17 évesek) csakis a 20-30 év körüli pasikra buknak? Én valamiért rá se nézek egy nálam 4 évvel idősebb palira.
Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 22:58
1/6 anonim válasza:
Mert azt hiszik magukról, hogy sokkal érettebbek a korosztályuknál, és ezért nekik idősebb pasira van szükségük.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, de kíváncsi lennék a barátnőidre.
3/6 anonim válasza:
Én jóképü harmincas vagyok. Hol lehet ismerkedni a barátnőiddel? Szivesen megkérdezem őket :)
4/6 anonim válasza:
Én lányként mindig a fiatalabb(!)fiúkhoz vonzódtam. Nem vagy egyedül:) a mostani kiszemeltem is egy 3 évvel fiatalabb srác
5/6 anonim válasza:
Mert úgy érzik, sokkal "menőbbek" ezáltal... Az a normális, ahogy te gondolkodsz, az övék meg... Khm.
Nálam 2 év a maximum. Ebben a korban legalábbis más nem igazán működne szerintem...
6/6 anonim válasza:
Mert a férfiakat kultiválják és nem a kisfiúkat.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!