Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha valamiért nekem egy 52 éves pasas jobban bejön, mint egy korombeli vagy nálam egy-két évvel idősebb? :D
Vagyis az túlzás hogy bejön, mivel még csak 13 vagyok, de sokszor olyan furán érzem magam, hogy az osztálytársaim nézegetik facen a fiukat, meg mondogatják, higy jajj de cuki, én meg csak:
-Kik ezek a pávab_zik?
Én meg konkrétan ha egy bejővős fiúról kérdeznek, azt mondom, hogy Robert Downey Jr:D Annyival férfiasabb, mint a többi csupaszképű páva:D
Szerintem teljesen normálisak az érzéseid!
Kicsit szerintem meghaladod a korodat, de ez még simán belefér!
Egy dolgot viszont tanácsolnék, hogy ezeket az érzéseket ne mutasd ki egy 50-es pacák felé, mert nagyon könnyen visszaélhetnek vele! Akkor viszont nagyon megszívod. Csak óvatosan!
Azért az már furcsa eresztés. Egyébként általában elhagyangolt roma lányoknál szoktam észre venni ezt a szintu apakoplexust ami nálad van. Gondolom faterod nem nagyon törődött veled igazán...hát semmiképpen sem normális, és eléggé gáz is.
Bár ahogy irták a férfigyülölő sem jobb
9
Vagy az apja egy tök jó fej és azért tetszenek neki az ő korabeli férfiak.
Vagy semmi köze az apjához csak úgy tetszenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!