Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy nagyon kövér, idősebb pasinak bejön egy fiatalabb, elég vékony lány?
Folyton engem néz, érzem a tekintetét magamon, és amikor szembejön velem, végigmér tetőtől-talpig.
Elég zavaró és zavarba ejtő, ahogyan néz rám és amiket mond.
Nekem ő egyáltalán nem jön be, és irritál, ahogy "dörgölőzik" hozzám.
Létezik ilyen egyáltalán, hogy egy kövér pasinak pont egy vékony lány tetsszen?
Mi tetszhet neki benne?
Általában csak ilyen van egyem a szívedet.
Az a ritkább amikor a fiatal vékony lány egy idősebb kövér férfira hajt.
(Mik ezek a kérdések már megint?)
Csak ilyen van...
Az ilyen vén dagadt perverzek vágynak legjobban arra, hogy fiatal, vékony nőjük legyen.
Na jó, de a vékony lány alatt, tényleg nagyon vékonyat értek, kb. 45 kilósat...
A férfi pedig megvan 100 kg simán.
6.: és ahogy látom a vékony lány nagyon butuska is... Tökéletes egy idős férfinek megdugni.
Tényleg ilyen hülye vagy, vagy szórakozol?
Mégis miért gondolod, hogy egy kövér pasasnak a kövér nők tetszenek csak? Miből a következtetés? Ez valahol sértő is, kövér pasasként, hogy nektek akkor tetsszen az, mert [xyz]... mint ha ez szabályszerű lenne, netán szentségtörés.
Mondjuk a dörgölőzés már elég gáz, az egy egész más kérdés. Én csak a kérdéseden akadtam fenn.
Nekem is volt már nem egyszer, hogy fiatalabb, egész vékony lány tetszett meg, de nem vagyok ilyen gusztustalan, dörgölőzős, nyúlkálós.
Van párom, aki egész véletlenül szintén duci kissé, de nem azért mert bármilyen zsánerem van, akár duci akár sovány. Hanem mert Őt szerettem meg, a személyiségét.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!