Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik az idősebb pasikra buknak, mi tetszik bennük?
Saját lakásuk van, van pénzük, érettebb gondolkodásuk van, nem sértődnek meg mindenen, nem játsszák az eszüket...stb.
Ezért főleg 27-35 éves pasikra bukok.
Valószínűleg a pénztárcájuk, lakásuk, nyaralójuk, kocsijuk, stb.
Ezeket a lányokat én inkább aranyásónak hívom finoman.
Én azért kedvelem jobban az idősebb srácokat, mert sokkal érettebbek, mint a korom beliek🤷♀️
Nem vagyok aranyásó, nem elvárás nálam az, hogy legyen kocsija, háza, fizesse nekem minden hónapban a körmöst a fodrászt meg a ruhákat.
Én csak egy normális pasit szeretnék, akinek megfog a belső tulajdonságai
Azért, mert az idősebb férfiak általában érettebbek, több az éalettapasztalatuk, mert sokmindenen keresztül mentek már. Velük jobban megértjük egymást, többmindenről tudunk éetelmesen beszélgetni pl. politika, történelem, gyógyászat, munka, hobbi stb. A fiatalabbakat általában csak a haverok, a buli és a szórakozás érdekli, nem elég tájékozottak ahhoz, hogy szinte bármiről tudj beszélgetni velük - tisztelet a kivételnek. Az idősebb férfiak általában sokkal figyelmesebbek, észreveszik, ha rossz napod volt, próbálnak segíteni, nemcsak a szex motiválja őket.
23/L,barátom 45/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!