Elítélendő, hogy egy fiatal, meleg srác az idősebb pasikra bukik?
Nem elítélendő.
Az 1. válaszoló meg egy idióta. :)
Nem elítélendő.
De tök mindegy, hogy meleg vagy, vagy sem.
Heteróknál is ugyanez van.
Nekem a nős férfi az elítélendő, aki ilyen képmutató életet él. Meg a felesége is, ha tud róla, és asszisztál hozzá, és közben másokra próbálja tolni a felelősséget.
Szia! Én a kapcsolat típusától függetlenül (hetero vagy homoszexuális) nem tartom szép dolognak azt, ha valaki párkapcsolatban élő embert megkísérel elcsábítani. Ha gyereke is van az illetőnek, akkor meg főleg.
Oké, hogy ideális esetben egy stabil kapcsolatból nem lehet senkit elcsábítani, de nem minden eset ideális, és attól még, hogy átmenetileg meglazult, problémás egy kapcsolat, még helyre jöhet később. Feltéve persze, hogy nem jön a képbe egy harmadik, aki direkt a szétszedésre játszik és felerősíti a rossz folyamatot.
(A kötözködőknek: nem, nem egy magára hagyott barátnő vagyok, hanem a gyerek voltam egy meglazuló, de aztán szerencsésen helyreálló házasságban.)
5: Ezzel csak az az általánosítás a gond, hogy a 3. fél a csábító. De miért lenne az?
Persze vannak szélsőséges esetek, amikor valaki direkt szét akar szedni másokat.
De sok esetben csak megismerkedik két ember, akkor még nem is tudják, hogy ki házas, ki nem.
Na meg sokszor épp a házas keres egy 3. személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!