Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan lány, aki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki a nála 5-10 évvel idősebb pasikra bukik?

Figyelt kérdés
Ez mióta van nálad? Fantázia, vagy volt is már ilyen kapcsolatod vagy csak szeretnél? Ez téged zavar, vagy természetesnek veszed?

2017. máj. 12. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Ha van ilyen, írhat nekem. :) 26F
2017. máj. 12. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Max. 7 év különbség. Nem, még nem volt, csak mostanában gondoltam bele vajon milyen lenne. Teljesen más egy huszon éves felfogása, érettsége mint egy tizenéves fiúé. Persze, persze álltalánosítás. Nem zavarna de nem is lenne minden esetben természetes, mert biztos, hogy érnének miatta negatív vékemények. Csak az meg pont eltörpül ha minden más klappol az illetővel.

Mielőtt bárki bármit fújolna mert álltalánosítottam, vagy az idősebb korosztályt tartom előnyben: nem érdekelnek az ilyesfajta megjegyzések.

16/L

2017. máj. 12. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.:D Amúgy nem tudom, mikor, hol és hogyan tört rám ez a "fellángolás", de már egy jó ideje fennáll.

Egyébként, szerintem ez teljesen normális, tekintve, hogy egy idősebb srácra jobban fel lehet nézni, nagyobb biztonságot nyújt a jelenlétével, mint némelyik kortársunk. Persze mindez "szerencse" kérdése, hogy melyik csoportból melyik típussal futsz össze.

2017. máj. 13. 07:27
 4/5 anonim ***** válasza:

S olyan lány van akinek bejönnek a 40 fölöttiek?

Csak kíváncsiság

2017. máj. 13. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig is az idősebb, érettebb gondolkodású, hosszútávú tervekkel rendelkező srácok tetszettek. Egy tizenéves kis pávagyerekkel nem is tudnák mit kezdeni...

17 vagyok, a barátom 24, és igazából véletlenül alakult így, hogy ennyivel idősebb a fiú, de én örülök neki. :)

2017. máj. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!