Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz, ha a csajszinak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha a csajszinak, akivel most randizom már volt korábban barátja, és még idősebb is nálam egy kicsit?

Figyelt kérdés

Nekem pedig nem volt még barátnőm. Szóval mire kéne figyelni, hogyan ne égessem le magamat.

Amúgy iskolatárs

15F

2016. szept. 22. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
nem gáz
2016. szept. 22. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a véleményem mint az elsőnek.
2016. szept. 22. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Mi a kérdés?

Az, hogy gáz-e, hogy volt barátja, vagy

gáz-e, ha kicsit idősebb?

.

Ha olyat keresel, akinek 14-15 éves korára nem volt még barátja, akkor álmokat kergetsz.

Ha van köztetek megértés, akkor pár év sem számít.

2016. szept. 22. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem meg nem volt es nem azért mert csúnya vagyok folyamatosan írogatnak a fiúk es beprobalkoznak.... 15 éves vagyok
2016. szept. 22. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
3-as Köszönjük,hogy tudatlan vagy. Persze,hogy van olyan 14-15 éves akinek még nem vt.
2016. szept. 22. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem sok dolgon változtat. Én is egy évvel idősebb vagyok a barátomnál, de szerintem nem látszik.

Csak légy önmagad, ne játssz semmilyen szerepet azért hogy "ne égj be", mert akkor csak félreismer és nem fog működni :)

2016. szept. 22. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:

"Szóval mire kéne figyelni, hogyan ne égessem le magamat."

Arra, hogy ne kérdezz ilyen sületlenségeket.

2016. szept. 23. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!