Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ha egy évvek idősebb?
Miert lenne baj?
egy rokonom is idosebb mint a baratja,es mar 10 eve egyutt vannakmar van gyerekuk is..
tesomnal is idosebb a baratnoje es nem zavaraja oket.
apamnal is sokkal idosebb a mostani csaja es ahogy tudom apamat sem erdekli.
szoval ne aggodj emiatt :)
amugy mar akar most is elhivhatod ha jo vele beszelgetni es a lany is igy erez:)
elmehettek setalni,moziba, enni valamit,jatek terembe,es meg egy csomo ilyen helyre siman elmehettek.. aztan azt hogy megeri-e a faradtsagot azt mar csak te tudhatod :)
Mar akar holnap elhivhatod ma mar inkabb ne este van
Vagy attol fugg hogy alakul a beszelgetes ha van szo szexrol vagy hasonlo dolgokrol mindenkep hivd el hogy hova azt neked kell tudni te ismered ismerd a helyet ahova viszed
Elso vagyok, nyilvan nem ugy ertettem hogy most rogton az egy kis koltoi tulzas volt..
amugy igen a kinos csend mindig befurakszik.. keress kozos temakat es beszeljetek arrol vagy esetleg olyanokat amiben nem egy a velemenyetek es megvitathatjatok, beszelhettek magatokrol , ki mit szeret hobbi, filmek iskola,pl leteznek e szerinte szellemek ha nem miert, mit gondol az univerzumrolstb, de az majd ugyis jonni fog magatol :).. deha nagyon nem szeretsz beszelni akkor menjetek moziba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!