Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem gáz ha egy évvek idősebb?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ha egy évvek idősebb?

Figyelt kérdés
1 hete dumalok egy csajjal aki 1 evvel idosebb. (14 vagyok +1=15). Mennyi ido utan hivjam el randira? Hova/mit csinalni hivjam? Megeri a faradtsagot?

2016. szept. 18. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Miert lenne baj?

egy rokonom is idosebb mint a baratja,es mar 10 eve egyutt vannakmar van gyerekuk is..

tesomnal is idosebb a baratnoje es nem zavaraja oket.

apamnal is sokkal idosebb a mostani csaja es ahogy tudom apamat sem erdekli.

szoval ne aggodj emiatt :)

amugy mar akar most is elhivhatod ha jo vele beszelgetni es a lany is igy erez:)

elmehettek setalni,moziba, enni valamit,jatek terembe,es meg egy csomo ilyen helyre siman elmehettek.. aztan azt hogy megeri-e a faradtsagot azt mar csak te tudhatod :)

2016. szept. 18. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Mar akar holnap elhivhatod ma mar inkabb ne este van

Vagy attol fugg hogy alakul a beszelgetes ha van szo szexrol vagy hasonlo dolgokrol mindenkep hivd el hogy hova azt neked kell tudni te ismered ismerd a helyet ahova viszed

2016. szept. 18. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Kreativnak nem vagyok kreativ es az a baj hogy nem nagyon tudom mirol dumaljak vele. Mas csajoknal sose figyeltem mirol dumalunk. Meg hat a kinos csend mindig beficcen
2016. szept. 18. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Elso vagyok, nyilvan nem ugy ertettem hogy most rogton az egy kis koltoi tulzas volt..

amugy igen a kinos csend mindig befurakszik.. keress kozos temakat es beszeljetek arrol vagy esetleg olyanokat amiben nem egy a velemenyetek es megvitathatjatok, beszelhettek magatokrol , ki mit szeret hobbi, filmek iskola,pl leteznek e szerinte szellemek ha nem miert, mit gondol az univerzumrolstb, de az majd ugyis jonni fog magatol :).. deha nagyon nem szeretsz beszelni akkor menjetek moziba :)

2016. szept. 18. 22:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi:) mozi sajnos offos mert a mammutban atepitik es pestre nem akarok elmenni. Lehet keresek valami ettermet vagy valamit. Talan a kornyeken setalni. De lenne meg egy kerdesem, eleg furcsa lesz. Mikortol fogjam a kezet? Tudom nehez megvalaszolni es ha lehet ne azzal valaszoljatok hogy majd erzed.
2016. szept. 18. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
elso vagyok megint :).Hat a kezet szerintem az elso csok utan siman megfoghatod mert ha nem jartok ugy eleg furan jonne ki :) es a csokrol nem tudok nyilatkozni arrol tenyleg csak annyi hogy majd jon:) varj egy megfelelo pillanatot es akkor :)
2016. szept. 18. 22:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Hálám sensei:))
2016. szept. 18. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
:) oh semmiseg :)
2016. szept. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!