Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így tényleg nem fogok kelleni senkinek? 16/L
Nos az a helyzet hogy van jó pár feleslegem. Próbálóm elfogadni magam,mivel egyszerűen a fogyás nem megy. A családban mindenki mondja nekem ha látnak fbn vagy valahol valami fogyokúrás dolgok. Mitha azt mondanák hogy kövér vagyok. Lehet az vagyok. De akkor miért csesztetnek ezzel folyton. Mondtam nekik hogy áljanak le de ugyan úgy folytatják és mindenki kínálja nekem a sütiket és úgy hogy közben ők is ilyenek. Szarul esik hogy ilyeneket mondanak. Pl:husis vagy egyebek. Az osztályban is mind vékonyabbak tőlem és ezért kicsit rosszul érzem magam. Volt hogy el kezdtem fogyózni és otthon edzeni. Nem ment. Azért mert a környezetemben mindenki azt mondja hogy "jaj úgy is csak 2 napig birod" "max 1 hét" vagy kinevetnek,és csak ezzel cseszegetnek. Na meg az a másik hogy a családom ugyan úgy eszi a nutellás palacsintát amikor épp fogyóznék. Valaki mondta a szüleimnek a napokban hogy ha nemfogok majd kelleni senkinek. Így lenne? Sosem fogok így kelleni senkinek sem? A barátnőimnek is lassan mindendnek lesz pasija... Én meg még nem is csókolóztam... így nem fogok kelleni tényleg senkinek?
165cm 80kg 16/L
Ütv egy önbizalomhiányos lány🙃🔫
Nekem van pár túlsúlyos ismerősöm és kollégám - főleg nők, mind alaposan rádver túlsúlyban és mindnek tök helyes (és normál alkatú) házastársai vannak! Sajnos amit a családod művel veled, az egyszerűen szóbeli bántalmazás, természetes hogy alámegy az önbizalmad tőle. De jó lenne, ha utánanéznél a bántalmazásnak, mert vannak jó praktikák, hogy hogyan védd magad meg a hatásaiktól. A Kék Vonaltól is segítséget kérhetsz.
Szóval valahogy azt kellene elérned magadnál, hogy tudd, hogy de, így is megtalálod majd azt, aki szeret és ez nem egy verseny, nem kell az érettségihez felmutatni két párkapcsolatot és öt dugást. Én nem is gondolom, hogy feltétlenül fogyókúrákkal kellene kínoznod magad, ha egyébként te jól megvagy a testeddel, csak a környezet szekálása miatt fogynál. Kipróbálhatod azt is, hogy ha valamit beszólnak, akkor közlöd, hogy De én legalább jól érzem magam anélkül is, hogy másokat bántalmazzak, úgy mint te. Vagy ha megkérdezi valaki, hogy nem akarsz-e fogyni, akkor közlöd, hogy NEM. Vagy visszatolod nekik azt, amit mondtak neked, hogy Nem, hiszen te is megmondtad, hogy fölösleges.
Hátha rájönnek, hogy súlya van a szavaiknak. Ha meg tényleg sportolni szeretnél, próbálhatod titokban csinálni, ne legyen ellendrukker tábor.
Szerintem a 165cm-hez a 80kg nem is olyan sok... Akkor lennél kövér, ha 200kg lennél :) Meg amúgy is, lehet, hogy pár év múlva simán lemegy az a pár kiló anélkül, hogy bármit tennél :)
Én pl nem szeretem a vékony lányokat, szerintem a 80kg rendben van :)
Kedvesem! Bárki bármit mond, én d00gnálak. Ne hagyd magad a céljaidtól eltéríteni. :)
29F
Szerintem fogadd el magad ahogy vagy!!! (a fiúk szeretik a magabiztos lányokat+ mindenkinek más jön be, valaki a husisabb lányokat szereti, valaki a vékonyakat, mások pedig a sportosakat vagy van olyan is akinek mindegy) DE ha nagyon zavar akkor is fogadd el magad de akkor tegyél is érte hogy úgy nézz ki ahogy akarsz.
Ui:Ne akarj másoknak megfelelni. Gyönyörű vagy így is úgyis❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!