Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ronda vagyok, akkor nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok, akkor nem fogok kelleni senkinek sem?

Figyelt kérdés

Már évek óta próbálkozok az ismerkedéssel, de eddig minden lány csak visszautasított. Barátságnál többet senki sem akart tőlem.

Az évek alatt rengeteget változtam. Öltözködésem, viselkedésem, frizurám is. De semmi sem segített. Viszont én már kezdek belefáradni a sok visszautasításba. Teljesen feleslegesnek érzem azt, hogy próbálkozzak vármivel is, mert csak fájdalmat okoz.

19F

2018. dec. 20. 20:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem csak nem értekelik a személyiséged és ezt nem csak úgy mondom. Nekem sokan mondták, hogy szép vagyok, de ennek az az ára, hogy senki nem akar komoly kapcsolatot hanem csak ágyba bújni.

Pedig nem hordok kihívó ruhákat és hülye sem vagyok annyira (és most nem az iskoláról beszélek). Szóval várj hátha leaz valaki aki megérti, hogy igenis számít a személyiség! ;)

18L

2018. dec. 20. 20:35
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Ronda vagy?

Ezt a rokonaid, haverjaid, és a kezelő orvosod is alá támasztja, vagy ez csak egy kifogás?

2018. dec. 20. 20:39
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy nem vagy elég magabiztos? Legalábbis én is elég sok ideig azt hittem, hogy milyen ronda vagyok, meg minden. És ekkor ilyen reakció is jött vissza. Mindenki visszautasított, vagy friend zone.

Viszont azóta meg változtam. Konkrét leszartam az életemet, és minden bejött. Már nem idegeskedtem a dolgokon. Simán beszéltem lányokkal, simán tudtam velük szórakozni stb:. Azóta kevesebb a visszautasítás - jóval - és barátnőm is lett. Normális lány, mielőtt azt hinnéd, hogy egy tini pí..a

Szóval fő a magabiztosság. Az megerősíti az auradat, és a kisugarzasodat.

2018. dec. 20. 20:43
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
Ha a nő a vasorrú bábánál fél-, a férfi az ördögnél egy fokkal szebb, talál párt - csak keresni (nem erőszakosan) és kivárni kell.
2018. dec. 20. 21:02
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Én is az vagyok kívűl belül, én nem is próbálkozok mert eddig próbálkozás nélkül is elég csalódás volt az életem, főleg hogy élve születtem. De én végezni fogok magammal.
2018. dec. 20. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon csúnya, dagi, igénytelen, büdös, szőrös nőknél tuti van esélyed
2018. dec. 21. 04:44
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg nem.
2018. dec. 21. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Rekt kappa
2018. dec. 21. 15:48
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Előbb-utóbb el fog jönni az a lány, aki elfogad téged úgy, ahogy vagy. A visszautasításoktól nem kell megtörni, legyél az, aki vagy. Aki szeretni fog téged, az azért fog szeretni, aki vagy, nem pedig azért, aki szeretnél lenni.
2018. dec. 21. 17:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy ronda vagy, legalábbis mindenki számára nem lehetsz az, ebben biztos vagyok. Én pl. átlagosnak tartom magam külsőre, viszont belül rohadtul unalmas vagyok, nincs semmilyen érdeklődési köröm, a beszélgetés, kommunikáció nagyon nehezen megy, gátlásos, zárkózott vagyok. Ezért ha valami véletlen csoda folytán fel is kelteném valakinek az érdeklődését biztosan hamar kiábrándulna belőlem...18/L
2018. dec. 21. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!