Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ronda vagyok, akkor nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok, akkor nem fogok kelleni senkinek sem?

Figyelt kérdés

Már évek óta próbálkozok az ismerkedéssel, de eddig minden lány csak visszautasított. Barátságnál többet senki sem akart tőlem.

Az évek alatt rengeteget változtam. Öltözködésem, viselkedésem, frizurám is. De semmi sem segített. Viszont én már kezdek belefáradni a sok visszautasításba. Teljesen feleslegesnek érzem azt, hogy próbálkozzak vármivel is, mert csak fájdalmat okoz.

19F

2018. dec. 20. 20:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok) Utolsó hidd el egylánynak könnyebb. Rátok írnak srácok, ránk csajok soha nem is fognak legalábbis rám soha. Az meg ha unalmasnak tartod magad valaki kihozhat belőled mást is, és talán majd önmagad leszel. Valakinek mindenki tetszik :) Csak én nem fogoksoha senkinek. Ne adjátok fel
2018. dec. 21. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, mert engem is elutasítanak a lányok a kinézetem miatt, ezért sem volt még barátnőm, mert egy lánynak sem vagyok az esete.......
2018. dec. 21. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
22/F Utolsó voltam. EZ lemaradt.
2018. dec. 21. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudod mi segitene? Hozzaallas.
2019. jan. 15. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!