Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Senkinek se fogok kelleni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkinek se fogok kelleni?

Figyelt kérdés
Visszahuzodó félénk lányka vagyok.Legtöbbször csak azzal vagyok nyílt akit megszeretek.De ha valakit megszeretek azzal folyamatosan éreztetni akarom szóval nagyon tudok szeretni.Érzékeny vagyok sok csalódás ért már.Imádom az állatokat szabadidőmbe imádok olvasni.Barátaim szerint kedves aranyos vagyok,persze nekem is vannak hibáim mint mindenki másnak,hirtelen haragú vagyok de ezt belátom és akit megbántok attól hamar bocsánatot kérek.Alapvetően boldog mosolygós vagyok de mostanában ért egy csomó trauma és kicsit levert vagyok de ha érezzem,hogy szeretve vagyok akkor nagyon boldog tudok lenni élet apró dolgainak nagyon szoktam örülni.Nem szeretek bulizni járni inni nem iszom cigizni nem cigizek.(:
2016. márc. 26. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Valakinek mindig van egy párja a világban, csak meg kell találni. Én sem találtam meg még a lányt, akit szerethetek. :)
2016. márc. 26. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján elég aranyos lány lehetsz. Szerintem előbb-utóbb lesz vki, akinek bejössz. :)
2016. márc. 26. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján elég aranyos lány vagy. Biztos kelleni fogsz valakinek. Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan, nem lesz baj :) 16F
2016. márc. 26. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
az szép és jó én is ismerek egy csomo nagyon szimpatikus és főnyeremény lányt belsőre de ott a bökkenő hogy külsőre milyenek és ott is nagyon sok dől el...mert hiaba vagy főnyeremény nincs olyan ember a földön akit ne érdekelne a külső...kinek ez a szép kinek az de szerintem senki nem járna olyan emberrel akit nem talál szépnek...az hogy mennyi embernek tetszel meg a külsődön múlik de hogy abbol mennyi marad melletted azt a belső dönti el de ha nincs akinek tetszel akkor nincs is kinek megmaradnia...ezen gondolkodj el
2016. márc. 26. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!