Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy elfogadjanak és szeressenek ezért, ne csak kihasználjanak? Sosem fogok senkinek sem kelleni?
hát ezek szerint csak a bunkókat fogtad ki eddig, pedig léteznek olyan srácok is akik megbecsülnének...
nekem is szimpatikusnak tűnsz, én sosem tudnék kihasználni senkit (bár ezt interneten keresztül bárki mondhatja)
ha van kedved esetleg beszélgetni akkor írj nyugodtan :) 22/f
Igazad van,mindig magadat kell adni,aki szeret magadért szeressen,ne azért,amilyen mesterséges képet alakítasz magadról.
Ne akarj más lenni,mint aki vagy.
Én biztos vagyok benne,megfogod találni idővel azt a társat,aki ezeket a tulajdonságokat értékelni fogja.
Az élet másból sem áll,csak jó és rossz tapasztalásából,tanulásból,küzdelemből,de megéri,mert egy életed van,ezt ne feledd.
A legfontosabb,hogy tanulj a hibáidból,mert minden rosszindulat nélkül mondom,az nem lehet véletlen,ha mindig ilyen számító,érdek emberekkel kerülsz kapcsolatba.
Tessék leszűrni a konzekvenciát minden kapcsolatodból,és a normális embereket magad köré gyűjteni.
Még egy dolog,rögtön ne tegyél bele mindent egy kapcsolatba,az érzéseid csak annak add ki,akiben 100%-ig megbízol,így kevésbé tudnak majd kihasználni.
Kb. 20x írtam le,hogy "én szeretem,ha "megfojtanak",érzem,hogy tényleg kellek",de nem reklámozom magam :D
Amúgy magamból kiindulva igen,vannak ilyenek.
De nagyon ritka,hogy valaki elsőre megfelelőt találjon.
Én pl örülnék egy ilyen barátnőnek.
Van még más véleményem is, de ide nem írom ki, mert lehet vitát generálna.
Privátban szívesen leírom. Írj, ha érdekel.
24/F
nekem pl a gondoskodó, anyáskodó típus jön be, amikor ismerkedtem ilyet kerestem, szerintem ne változz meg, hanem találd meg azt aki téged keres :)
22F
Én pont ezt értékelem, sőt... egy olyan tulajdonság, ami kapcsán könnyen beleszeretek valakibe. De ez önmagában nyilván nem minden, másnak is klappolnia kell.
Azt kell mondjam, rossz emberekkel kezdtél talán. Nem ismerem a történet hátterét, így csak tipp.
Nekem mindenesetre bejön, ha valaki ilyen gondoskodó típus... roppantul aranyos, szívmelengető érzés tud lenni! :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!