Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság abból, hogy aki már nagyon fiatalon (16-17 éves) már szét van dugva, az 30-40 éves korában már nem fog kelleni senkinek azzal szemben, aki 20on évesen kezdi a szexuális életét?
Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 16:28
1/7 anonim válasza:
Semmi!
Aki időben kezdi, annak legalább van tapasztalata
38f
3/7 anonim válasza:
15 évesen kezdtem a nemi életet, majdnem 30 éves vagyok, komoly párkapcsolatban élek és ha nem lenne párkapcsolatom, nem tartana soká pasit találnom. Soha nem volt ezzel gondom. Szóval semmi igazság nincs benne!
4/7 anonim válasza:
Halvány fogalmam sincs. Majd húsz év múlva talán válaszolok.
5/7 anonim válasza:
25 évesen vesztettem e a szüzességemet, két partnerem volt idáig, és nem gondolom, hogy tömegével loholnának utánam a férfiak. Pedig átlagos nő vagyok, ráadásul szexi is. (mondjuk csak szexre találnék párt) Szóval ha komoly kapcsolatot keresel, nem biztos, hogy sikeres leszel ebben a korosztályban csak azért mert nem szexeltél annyit mint más. (most nem keresek senkit, csak mondom)
6/7 anonim válasza:
Semmi. 16-17 meg baromira nem nagyon fiatal, az átlag akkor kezdi a szexuális életet.
7/7 anonim válasza:
Nincs olyan hogy valaki szét van dugva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!