Előfordulhat az, hogyha egy nőnek túl nagy elvárásai vannak a férfiakkal kapcsolatban akkor végül nem fog kelleni senkinek?
Figyelt kérdés
Persze mi a sok és mi nem ez relatív, de nyilván egy bizonyos ponton túl már nem szabad merészkedni.2016. ápr. 7. 15:49
1/5 anonim válasza:
A gond akkor van, ha az elvárásokat előre kéred, és nem egy már meglévő kapcsolatban formálod neked tetszővé a partnered.
Ez mindkét nemre igaz.
2/5 anonim válasza:
Általában az van hogy addig válogat amíg sikeresen beválogatja a legnagyobb bunkó-kamugépet, aki az első hónapok megjátszása után naponta megalázza meg néha elpüföli ..
3/5 anonim válasza:
egy dugásra mindig is kelleni fogsz valakinek, még akkor is ha 200kg-ot felülről súrolod és mellé még igénytelen is vagy.
4/5 anonim válasza:
Simán előfordulhat. Kell hogy legyen egy határ. Sok önző nőt az nem érdekli mi lenne a jó a férfinak. kapcsolatban is önkényesen magukkal törődnek. ha a nő egy kapcsolatban mindig elvárásokkal bombázza a férfit hogy ez meg az nem jó neki, előbutób a férfi fogja otthagyni. Mai helyzetből amit én látok, sok megkeseredett férfi van, pont azért mert értéktelennek érzik magukat, és vagy nem tudnak a nők elvárásainak eleget tenni
5/5 anonim válasza:
Velem ez lesz, tudom. De inkább egyedül maradok, minthogy pokollá tegyem valakinek az életét, amiért úgy gondolom, nem jó nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!