Török férfiakkal kapcsolatban kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 21:43
1/18 anonim válasza:
Huncutok. Komolyan.
Jó, biztos egyén függő a dolog, nem mindenki egyforma ugyebár, de szeretik bolondítani a nőket. Ha pedig rájuk unnak, jön a következő adag.
2/18 anonim válasza:
Egyet ismertem csak életemben, egyetemistát. Nagyon jó arc volt, segítőkész, barátságos, nyugodt, magabiztos, minden. Rosszat nem is tudnék mondani. Mondjuk nem ismertem nagyon jól, de amennyire megismertem, ez jött le.
3/18 anonim válasza:
Kapcsolaton kívül kedves bájolgó teszi a szépet!
De amint megszerzi a nőt,onnantól agresszív kizsákmányoló,udvariatlan Lesz.
Ne kezdj vele,ha jót akarsz magadnak!!!!!! (tapasztalat)
5/18 anonim válasza:
Csúnyák, barnák és nagyon szőrösek.
6/18 anonim válasza:
A lányoknál, csak a fiúkat szeretik jobban!!
7/18 anonim válasza:
Ne beszelj hulyesegeket nem a ferfiakat hanem a kecskeket
8/18 anonim válasza:
Olaszban elek itt rengeteg torok van....
ezek akik ide jonnek teljesen penzsovarok... az utolso 1 eut elszamoltatjak dolgoztatnak mint allat es nem fizetnek..
Akik isztambulban vannak.. na ok NA OK MASOK...... ott etetnek itatnak kedvesek.. itt is van 1-2 aki normalis de ritka.. :(
9/18 anonim válasza:
Lakótársam apukája most egy török (azt hiszem, talán csak félig az a hölgy) van együtt. Na az ő 100% török exférje nem normális. Elvette a nőt, hogy kapjon tartózkodási engedélyt, aztán össze-vissza verte, elvette a pénzét, kijelentette, hogy elveszi a lakását, mert addig nem nyugszik, amíg tönkre nem teszi. Úgy kellett kitoloncolni az országból.
10/18 anonim válasza:
22:40
Belátom a tévedésem.
Tényleg jobb egy kecskével!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!