Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Török férfiakkal kapcsolatban...

Török férfiakkal kapcsolatban kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 15. 21:43
1 2
 11/18 anonim válasza:
38%
Csak egy dologban lehet általánosítani: nagyon szőrösek!
2014. ápr. 16. 07:21
 12/18 zabmester ***** válasza:
93%
Nekem volt félig török barátom, semmi rosszat nem tudnék róla mondani. Udvarias, kedves, értelmes, jófej volt, semmi olyasmit nem tudnék az emlékezetembe idézni vele kapcsolatban, amit általában a török férfiakról szoktak mondani. Mondjuk ő itt született Magyarországon, az apukája volt török, anyukája meg magyar, és csak felnőttként járt Törökországban először.
2014. ápr. 16. 12:24
 13/18 anonim válasza:
33%
Perverzek büdösek!
2014. ápr. 17. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Az eddigi hozzászólásokból összegyúrva kijön a vélemény...! Na ők ilyenek. :)
2014. ápr. 17. 20:30
 15/18 Kini :)) ***** válasza:
62%

Első, ami eszembe jut - jól néznek ki :D

Amúgy meg egyetértek az előzőkkel. Nagyon nyomulósak, és nem éppen a hűségükről híresek :D

2014. ápr. 18. 23:12
 16/18 anonim ***** válasza:
20%

Utolsó!

Mindegy, csak farka legyen igaz?!

2014. ápr. 19. 04:18
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
Van itt baj, ahogy látom...a vőlegényem török, ismerem a barátait, tehát az itteniek legtöbbjével ellentétben nem csak hallottam róluk. ha nem csak a szőrös, kecskével szexelnek, megvernek, kifacsarnak vélemények érdekelnek és van konkrét kérdésed írj nyugodtan privit:)
2014. ápr. 19. 17:15
 18/18 Veronika_1988 válasza:
58%
Nekem több török barátom is volt régebben. Messziről kerüld őket! Hazudósak, kitalálnak mindenféle mondvacsinált munkákat, tanulmányokat, és sokan elhiszik. Én is így tettem. Egy előnye volt: az angol szóbeli tudásomat fejlesztettem. De még egyszer nem mennék bele. Több a negatívum, mint a pozitívum. És a muszlim vallás nem fér össze a kereszténnyel. Nem biztos, hogy vallásos vagy, de egyfajta eszme az évszázadok során ránk ragadt. Náluk pedig sok minden másként van. Biztos vannak köztük rendesek is, de mindenesetre ne legyen annyira rózsaszín az a köd... :)
2014. ápr. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!