Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így tényleg nem fogok kelleni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így tényleg nem fogok kelleni senkinek? 16/L

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet hogy van jó pár feleslegem. Próbálóm elfogadni magam,mivel egyszerűen a fogyás nem megy. A családban mindenki mondja nekem ha látnak fbn vagy valahol valami fogyokúrás dolgok. Mitha azt mondanák hogy kövér vagyok. Lehet az vagyok. De akkor miért csesztetnek ezzel folyton. Mondtam nekik hogy áljanak le de ugyan úgy folytatják és mindenki kínálja nekem a sütiket és úgy hogy közben ők is ilyenek. Szarul esik hogy ilyeneket mondanak. Pl:husis vagy egyebek. Az osztályban is mind vékonyabbak tőlem és ezért kicsit rosszul érzem magam. Volt hogy el kezdtem fogyózni és otthon edzeni. Nem ment. Azért mert a környezetemben mindenki azt mondja hogy "jaj úgy is csak 2 napig birod" "max 1 hét" vagy kinevetnek,és csak ezzel cseszegetnek. Na meg az a másik hogy a családom ugyan úgy eszi a nutellás palacsintát amikor épp fogyóznék. Valaki mondta a szüleimnek a napokban hogy ha nemfogok majd kelleni senkinek. Így lenne? Sosem fogok így kelleni senkinek sem? A barátnőimnek is lassan mindendnek lesz pasija... Én meg még nem is csókolóztam... így nem fogok kelleni tényleg senkinek?

165cm 80kg 16/L

Ütv egy önbizalomhiányos lány🙃🔫

2020. máj. 11. 16:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
Ne próbáld elfogadni magad hanem tegyél azert hogy le fogyj
2020. máj. 11. 16:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam. Tettem. Csak a környezetem hatására abbahagytam.
2020. máj. 11. 16:24
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha fogyózol és valaki azt mondja hogy úgy se bírod két napnál tovább, akkor te fogod magad és abba is hagyod. :D

Általában az ilyesmi esetekben azt kell mondani, hogy na azért se fogom abbahagyni, majd én megmutatom!

Valószínűleg az akaraterőd is gyenge ezért nem tartasz ki mellette. Nincs mit tenni ha fogyni akarsz akkor tégy meg drasztikusabb lépéseket és ha kell menj el messzire ahova semmi kaját nem viszel és éhez. Lehet szar de ha másra nem tudod rávenni magad akkor ilyesmiket is lehet csinálni. Mondjuk ha nutellás palacsintát csinálnak akkor egyél belőle de ne annyit amennyit szoktál mondjuk 5 darabot hanem csak kettőt és ennyi, hagy ott utána. Hamar érzékeled majd, hogy zsugorodik a gyomrod és már hamarabb is jól fogsz lakni mint eddig.

Meg kell egy cél amiért leakarsz fogyni. Hiába szeretnél fiúkat ha nem vagy képes kitartani az edzés és fogyókúra mellet.

De ha nagyon nem megy akkor ilyen maradsz örökre, és vagy találsz pasit vagy nem. Sok férfinak van ducibb barátnője mégis szeretik egymást tehát nem reménytelen a helyzeted csak találni kell.

2020. máj. 11. 16:40
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Azért piszkálnak, hogy rávedd magad a lefogyásra.Ezzel próbálnak úgymond ösztönözni, hogy végre tegyél valamit.

De egyébként úgy is le lehet fogyni hogy ők ésességet esznek.

Csak meg kell tudni állni, hogy ne egyél.

Nem kell teljesen megvonnod magad az édességtől, beléfér egyszer-kétszer, de ezt számolni kell (mármint a kalóriát).

Nagyon sok függ attól, hogy te hogyan eszel és mennyit.

Kezdd el számolni a kalóriákat és próbálj egészségesebb kajákat enni.

2020. máj. 11. 17:20
 5/17 A kérdező kommentje:

"Azért piszkálnak, hogy rávedd magad a lefogyásra.Ezzel próbálnak úgymond ösztönözni, hogy végre tegyél valamit."

De ha rá is veszem akkor is szívják a vérem:) esetleg mondjuk bíztató szavakkal is lehetne,ha ez lenne a szándékuk,nem pedig kinevetni a másikat úgy hogy ők is ugyan abba a csónakban eveznek🙃

2020. máj. 11. 19:10
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem kellenél telten is :). Kifejezetten a molett, kövérebb lányokat szeretem. Tudom hogy sokakat nem győz meg az érv, de én amellett vagyok, hogy ha az univerzumban nem kellenének molett nők, akkor nem jöttek volna létre, sem azok, akik szeretik őket. :D

Üdv,

28/F

2020. máj. 12. 08:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha jól értem neked a külsőddel van bajod, de nem teszel semmit. Ha azt mondják neked, hogy úgy sem bírod akkor miért hagyod, hogy igazuk legyen? Nyilván ez nem szép dolog amit mondanak neked, de ne hagyd magad és folytasd az edzéseket. Étkezz egészségesen.

Ha úgy gondolod, hogy jobban éreznéd magad pár kg-mal kevessebben akkor próbálj lefogyni.

Viszont a fogyókúrákat meg koplalás ilyesmi butaságokat hagyjad, mert ha be is válik és lefogynál, akkor gyorsan visszajön ha nem étkezel egészségesen.

2020. máj. 12. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy fogsz kelleni. Rengeteg olyan ember van aki a telt lányokat szereti, szóval ne add fel. Meg fogod találni az igazit így is
2020. máj. 17. 07:05
 9/17 anonim válasza:
100%

Hidd el nem szamit milyen az alkatod(homokora, oszlop korte stb) semmit sem szamit mert egyszer talalkozni fogsz azzal az emberrel aki mindent megtenne erted. A szo szorosnertelmeben mindent. Es tudni fogod hogy o az. Ne aggodj!

Szeresd magad, ez a legelso dolog amivel kezdheted.

2020. jún. 4. 07:32
 10/17 anonim válasza:

Keress valaki olyat, aki úgy tud szeretni ahogy vagy. Nem kell rögtön letámadni valakit és összejönni vele. Egyáltalán nem ciki, jöjj össze valakivel akkor amikor készen érzed magad rá, és lényeg hogy élvezd a dolgot ne mások miatt csináld. Van az a mondás "aki keres az talál" :).

A fogyásról, nos elég egészségtelen dolog az elhízás szóval elsősorban magad miatt fogyj le. Sajnos a környezeted is ki kell bírni, nem lehet ez kifogás. (Aki éppen leszokik az alkoholról vagy a dohányzásról sem eshet vissza ha valakit meglát aki éppen iszik/dohányzik)

Sajnos nagyon nehéz procedúra, az édes ételek igenis függőséget okoznak, nehéz letenni a csokit. Valaki egész életében nem tud lefogyni. Azt ajánlom vezess naplót, próbálj ki diétákat, és sportolj is. Ha pedig megszeged a diétát jegyzeteld le, és próbáld kitalálni mivel előzhetnéd meg hogy olyat egyél amit nem kéne.

2020. jún. 5. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!